Radio Simplu

Culiță Sterp, gest neașteptat după ce a fost asaltat de mai mulți copii! A scos un teanc de sute de euro și…

Culiță Sterp, gestul prin care și-a șocat fanii! Manelistul a fost asaltat de mai mulți copii, în timp ce venea de la o cântare.

Culiță Sterp și-a emoționat fanii! Cum a ajutat mai mulți copii nevoiași. Culiță Sterp și-a surprins fanii cu ultimul său videoclip postat pe Instagram. În timp ce se întorcea de la o cântare, manelistul a fost asaltat de către mai mulți copii. Aflat în mașină, cei mici l-au rugat să le pună o melodie. După ce i-a mulțumit pe băieți, Culiță Sterp a făcut un gest neașteptat. A scos un teanc de sute de euro, printre care se aflau și bancnote în lei.

„Care e mai sărac dintre voi să vă dau niște bani? Vă dau 50 de lei pentru câte unu, dar numai la ăștia mici!”, a declarat Culiță. Într-un final, manelistul a cedat și le-a oferit tuturor câte 50 de lei.

Fanii au rămas profund impresionați de gestul lui Culiță Sterp. „Ești un om deosebit! ❤️🔥”, „Se supăra Becali”, „Să le mulțumești părinților tăi în fiecare clipă din viața ta pentru educația ta. Felicitări pentru omenie! 👏”, au fost câteva dintre zecile de comentarii ale fanilor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Culiță Sterp (@culita.sterp) on


Dezvăluiri dramatice! Culiță Sterp, la un pas de moarte! Șoc, ce a spus mama lui! ”Atunci descarcerarea i-a scos pe toți! I-a salvat Dumnezeu!”
Culiță Sterp se numără printre cei mai îndrăgiți artiști din România în acest moment, iar melodia lansată cu Anna Lesko face furori printre iubitorii muzicii și nu numai. Dincolo de lumina reflectoarelor însă, cântărețul era cunoscut și ca un mare crai, dar și un împătimit al mașinilor. (Citeste si: Ce mesaj a găsit Culiță Sterp pe parbrizul mașinii? Nu i-a venit să creadă: „Data viitoare să…”)

Din păcate, pasiunea lui pentru mașini și viteza cu care le conduce i-au adus multe belele, mai mult decât atât, a existat o situație când Culiță, dar și frații săi, aflați lângă el în acel moment, puteau încheia socotelile cu viața. Este vorba despre un accident făcut de artist, petrecut în urmă cu câțiva ani, în care atât el, cât și fratele său, Iancu, și cele două surori ale lui, au trecut pe lângă…moarte. ”Ar fi fost o tragedie pentru familia Sterp!”, au spus apropiații.