Radio Simplu

FIICA LUI INGRID VLASOV ESTE DE O FRUMUSEȚE IREALĂ. ARE 15 ANI SI MULTI SPUN CA ESTE CEL MAI FRUMOS COPIL DIN ROMÂNIA

Are doi parinti superbi, iar ea le mosteneste frumusetea. Noelle Vlasov este supermodel la numai 15 ani. Tatal ei, Marian Nedelcu a fost un model de succes, iar mama ei, creatoarea de moda Ingrid Vlasov arata exceptional.

La patru ani defila deja pe podium la Paris, iar la 11 avea primul blog de moda. Are chip angelic, par minunat si este considerata cea mai frumoasa fetita din Romania. În studioul foto se simte ca acasă: „Fiica mea s-a nascut manechin (…) O las sa se fardeze in fiecare zi, am invatat-o de mica sa fie cocheta. Nu mi se pare nociv. Nu e rau sa inveti o fetita sa se aranjeze de la o varsta cat mai frageda”, spunea Ingrid, anul trecut, pentru Kanal D.

Face canto, canta la pian si ii place sa deseneze. Noelle nu s-a decis încă ce vrea să devină, însă știe sigur că o sa facă ceva în domeniul artei. Singurul ei idol este mama sa și se sfătuiște cu ea în orice. Merge la scoala si ii place, insa nu de putine ori frumusetea i-a adus necazuri: „Copiii de la scoala sunt OK, sa zicem. Cei din clasa mea sunt OK. Insa, sunt niste fete mai mari care probabil nu ma plac. Mai apare si invidia”, a declarat Noelle Vlasov.

Ingrid Vlasov și fiica ei, Noelle, internate în spital după ce au fost infectate cu COVID-19! Mama creatoarei de modă a murit fulgerător
Dramă de nedescris în familia creatoarei de modă Ingrid Vlasov! Vedeta, fiica ei, Noelle, și soțul său, au fost confirmați pozitiv cu coronavirus și internați în spital. În urmă cu trei zile, mama vedetei a pierdut lupta cu viața din cauza COVID-19.

Viviana Vlasov avea 72 de ani și nu suferea de afecțiuni grave. În plus, tatăl lui Ingrid Vlasov a ajuns și el pe mâinile medicilor și este internat la spitalul din Iași, scrie ziaruldeiasi.ro.

Creatoarea de modă Ingrid Vlasov și fiica ei, Noelle, sunt internate
Ingrid Vlasov, alături de soțul său, Mihai, și fata ei, Noelle, în vârstă de doar 16 ani, sunt internați la un spital din București.

Pe pagina personală de Instagram, fiica lui Ingrid Vlasov a postat un mesaj dureros și a recunoscut că a fost infectată cu coronavirus.

‘Nu, eu nu iau virusul’ nu iei, până când iei. Și se pare că nici vârsta nu contează, uite că se poate și la 16 ani. Nu mai ieșiți din casă fără mască, pentru că oricum voi nu luați’. Ieșiți. Duceți-vă unde vreți. De la cafenea până la mare, dar purtați mască. Mai bine la mare cu mască decât la spital. Protejați-vă pentru că nu știți când sau cum este posibil sa luați și in ce fel vă va afecta. Și mai important, nu știți cui puteți să dați, si cum se va descurca acea persoană cu virusul, ce vârstă are, si ce alte afecțiuni are. Dacă ieșiți din casă fără mască, in momentul acela riscați.