Radio Simplu

Femeile lui Dumnezeu. Zodii carora Domnul le-a dat puteri speciale

Iata in ce zodii sunt nascute cele pe care le-a preferat Dumnezeu pentru a-L face cunoscut in lume.

Varsator

Pe femeia Varsator, Dumnezeu a inzestrat-o cu puterea de a vedea in viitor.

E mereu cu un pas inaintea tuturor, ea fiind cea care da tonul lucrurilor. Fiind mereu cu un pas inaintea tuturor, ea este cea care are puterea de a schimba lumea.

Fecioara

Femeia Fecioara este ambitioasa si foarte riguroasa. Prin ea, Dumnezeu isi impune cuvantul sau, caci de o Fecioara asculta toata lumea.

Are si ea o capacitate extrasenzoriala cu care este inzestrata si prin intermediul careia anticipeaza, ghiceste pur si simplu ceea ce urmeaza sa se intample.

Leu

Leul este constient ca s-a nascut sub o stea norocoasa. Norocul ii surade la fiecare pas. Se bucura de sprijinul celor din jur fara ca macar sa il ceara.

Are o intuitie deosebita care il ajuta sa detecteze oportunitatile sau afacerile avantajoase. In ciuda aparentelor, care i-ar putea face pe oameni sa o catalogheze drept aroganta, femeia Leu este deosebita.

Asa cum Dumnezeu a rasfatat-o, si ea o face cu cei din jurul sau. E mereu pentru ei un sprijin de nepretuit, atat material, cat si spiritual.

Sagetator

Femeia Sagetator il are pe Dumnezeu mereu de parea sa. Nici nu trebuie sa ceara cu rugi fierbinti ceva caci primeste insutit.

Si nu e deloc zgarcita, ci ofera la randul ei la fel de marinimos. Stie ca acolo sus Cineva o iubeste, ca are un Inger pazitor.

Ii apar intotdeauna in cale ocaziile perfecte astfel ca se minuneaza si ea de ceea ce i se intampla.

Nu ii lipsesc niciodata banii, asta desi nu se agita prea mult sa ii faca. Iar in dragoste da exact peste persoana potrivita.

Pesti

E sensibila si empatica, dispusa mereu sa se sacrifice pentru binele celorlalti. E un fel de intruchipare feminina a Mantuitorului. Femeia Pesti este sensibila si emotiva, ceea ce o ajuta sa citeasca dincolo de cuvinte si de fapte.