Radio Simplu

Cu se ocupă Vulpița, la Blăgești! A plecat din București și a pus osul la treabă / VIDEO

Ce mai face oare Vulpița? După ce ea și Viorel au plecat din București și s-au întors la Blăgești, cei doi au trebuit să învețe să se acomodeze din nou cu viața de la țară. Dar s-au descurcat cei doi, după ce au „mușcat” din bucuriile din Capitală?

Vulpița și Viorel s-au întors la Blăgești și, în pofida oamenilor care spuneau că nu vor să muncească, au pus osul la treabă.

Așa se face că Veronica Stegaru pare să-și fi pus bazele unei afaceri cu care s-a mândrit într-un video postat recent, în mediul online.

Este vorba despre o livadă, pe care Veronica a filmat-o cu zâmbetul pe buze. Mândră tare, Vulpița le-a prezentat tuturor „opera de artă” și chiar a lansat o invitație către cei interesați să-i guste din cireșe, mere și alte fructe.

„Este foarte bine, uitați-vă. Am cireșe, am de toate… mere! Aveți ce vreți, să veniți la livada lui Vulpița”, spune Veronica pe filmare. „Dar nu pot să intru acum pentru că e încuiată de mine. Uitați-vă, are și lacăt pus.”

Veronica le-a atras atenția răuvoitorilor care se gândesc că ar putea să o fure: livada este înconjurată de un gard electric, așa că vai și amar de eventualii hoții de fructe!