Radio Simplu

Prima postare a Margheritei, după ce a fost implicată într-un nou scandal! Cum s-a afișat fiica Clejanilor / FOTO

La câteva zile după ce a fost acuzată că ar fi lovit și agresat două angajate, Margherita a făcut prima postare pe rețelele de socializare! Cum s-a afișat acum fiica Clejanilor?

Margherita de la Clejani este din nou subiect de discuție, după ce în urmă cu câteva zile a fost implicată într-un nou scandal. Blondina a fost acuzată că ar fi lovit și agresat două angajate, situație pe care o neagă atunci când vine vorba despre acest subiect. Deși ne-a obișnuit tot timpul cu postări pe rețelele de socializare, timp de câteva zile, artista s-a făcut dispărută.

Prima postare a Margheritei, după ce ar fi lovit și agresat două angajate
Ei bine, asta până acum trei ore, când fiica Clejanilor a postat prima fotografie pe contul de Instagram. Într-o ținută atipică, așa cum ne-a obișnuit, îmbrăcată într-o rochie neagră, scurtă și de piele și cu o șapcă pe care este imprimat steagul României, Marga apare pe un șir de dale, într-un parc din Capitală.

”Ciclon in ACTIUNE! Ne vedem curand 🦄!”, a fost mesajul care a însoțită fotografia Margheritei, semn că pregătește ceva cât de curând. Posibil chiar o nouă piesă, nu? Iar asta nu este tot! La scurt timp, blondina a postat încă o fotografie, în altă ținută, desigur! Că na, știți doar că nu e bine să porți aceleași haine de două ori!

”Boom👽”, a scris fiica Clejanilor în dreptul celei de-a doua ipostaze. Nu este prima oară când fiica Clejanilor ține prima pagină a tuturor tabloidelor din România. În urmă cu câteva luni, Margherita a provocat un accident în Capitală, fiind sub influența substanțelor interzise. Chiar și așa, artista continuă să ignore gurile rele și să facă ce știe mai bine, adică, ce vrea!