Radio Simplu

Brigitte, terorizată de fosta iubită a lui Florin Pastramă! Vedeta primește mesaje amenințătoare lunar! „Te blestem” / FOTO

Brigitte trece prin momente crunte, fiind terorizată constant de fosta iubită a lui Florin Pastramă. Vedeta a făcut publice mesajele amenințătoare pe care le primește lunar.

Brigitte trece prin momente de cumpănă și se confruntă cu o situație disperată. Vedeta amărturisit pe rețelele de socializare că este constant terorizată de o domnișoară, care ar fi fosta iubită a soțului ei, Florin Pastramă. Vedeta a publicat amenințările pe care le primește de ceva timp, în speranța că teroarea va înceta curând.

Brigitte, terorizată de fosta iubită a lui Florin Pastramă
Bruneta a postat public pe contul ei de Facebook câteva capturi de ecran, în care se observă mesajele grave și amenințătoare la adresa divei. Brigitte afirmă că domnișoara care nu-i dă pace deloc ar fi fosta iubită a soțului ei, care acum dorește să profite de mariajul fostului iubit pentru a obține sume de bani.
Brigitte îi transmite pe această cale faptul că nu-și imaginează cum a putut să-și închipuie faptul că va obține bani de la ea, chiar dacă Florin Pastramă ar fi avut niște datorii la fostele sale. Ba mai mult, vedeta susține că într-o relație de iubire nu doar aștepți să primești, ci și oferi ceva în schimb.

„Dragii mei prieteni, ziua de astăzi am pornit cu o mare dezamăgire, această individă, Manuela cică o cheamă, mă terorizează lunar cu mesaje, către Florin, în care îi cere bani, îl blesteamă, cică este o fostă de-a lui…care acum când a văzut că Florin s-a căsătorit cu o fată cu bani, vrea și ea niște bani… Păpușică, insistentă, în viață când stai lângă un bărbat nu ai numai de luat de la el, uneori într-o relație mai și dai! Asta înseamnă iubire! Nu știu cum ai crezut că eu voi plăti datoriile soțului la fostele????”, a scris Brigitte pe pagina de Facebook.

Alături de fotografia cu domnișoara responsabilă de furtuna din viața ei, Brigitte a publicar și câteva mesaje grave pe care le-a primit de la ea. Manuela ar fi blestemat-o pe vedetă și o amenință că are mesaje compormițătoare cu ea.

„Asa om sa fii. Te blestem. Că asta meriți. Vezi că mai am mesajele. Cred că uiți ce scrii.”, i-a scris tânăra divei.