Radio Simplu

Sărbătoare mare în familia Mirelei Vaida! Prezentatoarea și soțul său împlinesc 11 ani de căsnicie!

Astăzi este o zi foarte imporantă pentru Mirela Vaida! Prezentatoarea TV și soțul ei împlinesc 11 ani de căsnicie, iar anunțul a fost făcut chiar de ea pe pagina de socializare!

Pentru Mirela Vaida astăzi este o zi foarte importantă. În urmă cu 11 ani, ea și soțul său ajungeau în fața ofițerului de stare civilă și la altar acolo unde au spus DA pentru totdeauna! Vestea a fost dată chiar de ea!

Mirela Vaida și soțul său împlinesc 11 ani de căsnicie!
Astăzi pentru Mirela Vaida și soțul său, Alexandru, este o zi foarte importantă. Cei doi împlinesc 11 ani de căsnicie, motiv pentru care vor da o petrecere mare în familie.

Vestea că ziua de 19 septembrie reprezintă una importantă pentru prezentatoarea TV a fost dată chiar de ea pe pagina sa de Instagram, acolo unde a anunțat că restul familiei a plecat în oraș la cumpărături pentru petrecerea ce va urma, în timp ce ea se pregătește să gătească pentru toți cei dragi care vor veni să-i felicite pentru cei 11 ani petrecuți împreună.

”Astazi împlinim 11 ani de căsnicie!!! 19.09.2009!! A plecat familionul în oraș, la cumparaturi! Eu am ramas să sărbatoresc cum știu mai bine: la cratiță!!”, a spus Mirela Vaida pe contul său de Instagram!

Ce cadou a primit Mirela Vaida la ceas aniversar!
Soțul ei nu a lăsat-o fără cadou în această zi importantă pentru ei doi. Vedeta spunea într-un story din urmă cu o zi că Alexandru i-a cumpărat parfumul preferat, dar asta nu e tot. Aceasta i-a luat și o pereche de cercei și o brățară.

”Mi-a luat cadou un parfum superb și niște cercei superbi cu o piatră verde și o brățară superbă”, a spus Mirela Vaida.

Cu ce se ocupă soțul Mirelei Vaida!
Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru, au împreună trei copii. Dacă cei mici mai sunt prezenți prin fotografiile postate de vedetă, ei bine partnerul acesteia nu are nicio treabă cu lumina reflectoarelor.

În prezent el este directorul comercial al unei firme din Sibiu.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, spunea Mirela Vaida!