Radio Simplu

Polițistul a oprit-o, i-a cerut să-și deschidă portbagajul, ea a început să-l filmeze crezând că se va termina rău, dar când a văzut ce face nici n-a știut ce să creadă. Uite ce a găsit polițistul și ce a făcut, peste 400.000 de oameni nu și-au putut crede ochilor

A avea de-a face cu un polițist poate fi înfricoșător, pentru o femeie care a fost oprită în drumul ei către un interviu, întâlnirea ciudată a îngrozit-o. Câteva momente mai târziu, polițistul i-a cerut femeii să-și deschidă portbagajul, așa că aceasta a făcut-o, dar și-a luat și camera și a început să filmeze, nu știa la ce să se aștepte. Ceea ce s-a întâmplat peste câteva clipe era ceva la care nu s-ar fi așteptat nimeni niciodată.

Chy-Niece Thacker era în drum către un interviu când a fost oprită de către un polițist, a oprit imediat, a oprit motorul și l-a așteptat. Ofițerul Jenkins observase că femeia avea două stopuri de frână stricate, ceva ce ea nu putea crede, de vreme ce le schimbase pe amândouă cu o lună în urmă și plătise pentru asta 600 de dolari, o sumă uriașă.

Chy tocmai se pregătea să primească ditamai amenda pe care era absolut convinsă că o va primi, dar, în schimb, s-a întâmplat ceva remarcabil. Jenkins i-a cerut să-și deschidă portbagajul, s-a uitat mai bine la fire și a început să umble la ele. În scurt timp, problema era rezolvată, iar stopurile de frână ale femeii nu merseseră niciodată mai bine.

Uimită de gestul polițistului, Chy-Niece a povestit apoi totul pe Facebook, ceea ce a făcut ca peste patru sute de mii de oameni să celebreze gestul minunat al acestui ofițer care putea să dea pur și simplu o amendă și să scape de ea fără efort.

Ce gest minunat! Din punctul meu de vedere, ofițerul Jenkins este un erou al vieții de zi cu zi, avem nevoie de mai mulți oameni care să se comporte ca el.