Radio Simplu

Survivor România 2021 Live Video. Eliminare surpriză în echipa Războinicilor

Survivor România 2021 aduce în prim-plan o eliminare surpriză în echipa Războinicilor. Ediția de astăzi, 25 aprilie, anunță concurentul care va părăsi competiția sportivă filmată de mai bine de 4 luni în Republica Dominicană.

UPDATE ORA 23:23. Albert a ieșit favorit, s-a salvat și l-a nominalizat pe Starlin pentru eliminare. Cel care a ieșit pe locul doi în preferințele publicului a fost Marius, care cu această ocazie a scăpat și el. Din păcate, războinicul a fost obligat să facă o nominalizare automată în persoana lui Andrei. În cele din urmă, Dan Pavel a făcut anuțul și cel care a părăsit competiția este Starlin.

UPDATE ORA 22:03. Jocul de recompensă din seara aceasta a fost câștigat de Războinici cu scorul de 10 la 6. Ultimul punct a fost adus de Marius Crăciun, care a jucat împotriva lui Culiță Sterp.

UPDATE ORA 21:13. Concurenții de la Survivor România au început jocul de recompensă, dar nu înainte de a afla care este premiul pentru care luptă. Este vorba de unul incredibil, de care Faimoșii sau Războinicii se vor bucura imediat.

„Miza jocului de astăzi este cu totul și cu totul specială. Este vorba despre experiențe de neprețuit, de care să vă bucurați, nu peste o săptămână, nu peste o lună, ci acum. Premiul de astăzi este oferit de MasterCard și este o experiență de neprețuit.

Echipa care câștigă jocul de recompensă merge la Santo Domingo. Veți descoperi un oraș fascinant, de o vibrație aparte. Este o ocazie să vă încărcați bateriile și să vă bucurați de un prânz consistent pe țărmul Marii Caraibilor. Pe lângă asta, veți face și cumpărături”, a spus Daniel Pavel.

Traseul de care au parte în seara aceasta participanții din Republica Dominicană este format din apă și sol, precum și tobogane în alergare sau în alunecare.

Reality show-ul de la Kanal D are deja două persoane propuse în Consiliu de nominalizare, ambele de la Războinici. Este vorba de Albert Oprea și Sorin Pușcașu, cel din urmă fiind propus în urmă cu numai o seară, când au pierdut jocul de imunitate în fața Faimoșilor.

Competiția sportivă urmează să aleagă o nouă persoană pentru scoaterea din joc. Unul dintre concurenții de la Survivor România va părăsi pentru totdeauna traseele din jungla dominicană, din păcate cei vizați fiind cei albaștrii. Vezi Live Video numai pe kanald.ro, de la ora 20:00!

Survivor România, ediția de duminică, 25 aprilie, Live Video
„În această seară ne vom lua rămas bun de la un membru al echipei Războinicilor. Concurentul pentru care visul Survivor România se oprește acum și aici este…”, este anunțul făcut de prezentatorul de la Kanal D, Daniel Pavel.

Războinicii au pierdut ambele meciuri de imunitate din această săptămână. Sorin Pușcașu a primit patru voturi din partea coechipierilor, telespectatorii susținând că Maria Chițu a pierdut intenționat jocul pentru a-l vota pe el pentru plecarea acasă.

Participantul susține că a fost nominalizat pentru a fi protejat Starlin, care în momentul de față se numără printre cei mai buni concurenți din Republica Dominicană.

„Am ținut în mine o perioadă destul de lungă, foarte multe chestii și nu mă mai interesează de absolut nimic”, a declarat Sorin Pușcașu în Consiliu de nominalizare de sâmbătă, 24 aprilie.

„Voi doi sunteți zero în echipa aceasta”, a fost replica lui Starlin, care i s-a adresat lui Sorin și Mariei Chițu.

În seara aceasta concurenții luptă pentru jocul pentru recompensă, premiul pus la bătaie fiind unul extrem de generos. Faimoșii și Războinicii sunt bucuroși la auzul veștii despre locul unde pot merge dacă câștigă, motiv pentru care bătălia nu va fi deloc ușoară.

„Puterea, cu siguranță, trebuie s-o găsești în tine. Asta clar. Asta e lecția pe care noi trebuie să o învățăm la Survivor”, este declarația făcută de Elena Marin de la Faimoși.

„Înainte să fii coada unui leu, încearcă să fii capul unui șoricel”, este de părere Starlin din echipa Războinicilor.

„Toată experiența pe care o acumulezi nu stă în aici (în vorbe). E aici (arătând către cap)”, adaugă la rândul său Zanni.