Radio Simplu

BANCUL ZILEI | GINECOLOGUL ȘI PACIENTA

Controlul ginecologic are o importanță vitală în viața femeilor, iar contactul cu medicul poate duce, uneori, la situații hilare. Așa s-a întâmplat în cazul unei paciente care a dat buzna în cabinetul medicului, cerându-și scuze fiindcă a întârziat din cauza traficului infernal.

Medicul, crezând că pacienta resepctivă – programată pentru ora 19:00 – nu va mai veni, și-a turnat un pahar cu whisky, încercând să se relaxeze. Numai că…

Un ginecolog, care are cabinetul la domiciliu, așteaptă ultima paciență la oră 19, dar aceasta nu se prezintă. Așteaptă până spre ora 19.30 după care se resemnează și, considerând ziua de lucru terminată, își toarnă un whisky și se destinde într-un fotoliu.

Când, deodată, sună la ușă și apare gâfâind o paciență:
– Scuzați-mă, vă rog, am întârziat foarte mult, dar circulația era infernală.

– Prea târziu, zice doctorul. Mi-am aranjat instrumentele, sunt un pic băut, lăsăm pentru data viitoare. Dar dacă tot ați venit, vă ofer un păhărel.
Și cum degustau ei whisky-ul discutând, se aude ușă de la intrare.

– Aoleu, nevastă-mea, zice doctorul. Repede, da-ți-vă jos lenjeria, întinde-ți-vă pe pat și desfaceți picioarele…”

Citeste si…

Ion cu sotia sa merg in vizita la Vasile acasa… Jucand carti la masa, Ion scapa din greseala o carte si cand se apleaca sa o ia baga de seama ca sotia lui Vasile nu poarta chilotei.

Dupa ce termina ei jocul, aceasta il prinde singur prin bucatarie si-l intreaba:
– Ti-a placut ce-ai vazut sub masa? O poti avea pentru 100 €. Vino sambata dupa-amiaza pe la 2.00, ca Vasile e la munca…

Trec zilele, sambata la 2.00 vine Ion, ii da 100 €, isi face de cap cu ea si pleaca multumit. Pe la 4.30 vine si Vasile acasa:

– Nevasta, a fost Ion azi pe-aici?
– A fost… zice ea cam cu juma’ de gura.

– Ti-a dat 100 €?
– Mi-a dat… zice ea, cu teama ca Vasile o fi «mirosit» ceva.

– Bun! Ca a trecut azi dimineata pe la serviciu, mi-a cerut 100 € imprumut si a zis ca ti-i da tie dupa-amiaza…