Radio Simplu

BANCUL ZILEI| CE A PĂȚIT UN TIP LA O ÎNTÂLNIRE?

Pentru ca săptămâna să se termine bine este nevoie de un banc bun, care să te facă să zâmbești. Bancul zilei de astăzi îl are ca protagonist pe un tânăr care iese la o întâlnire. Când credea că și-a întâlnit jumătatea lucrurile i-au o întorsătură neașteptată. Întreaga situație o să îți stârnească hohote de râs.

Bancul zilei
– Aseară m-a sunat Anca, m-a întrebat dacă vreau să ies cu ea la o pizza și i-am spus că nu am bani, iar ea mi-a zis că nu contează banii , important e să fim împreună.
– Și te-ai dus?

– Da.

– Mai rar așa fete, să ai grijă de ea și să o prețuiești, nu mai găsești în ziua de azi femei care să te invite în oraș și să îți plătească consumația.

– Ce consumație să îmi plătească bă nebunule că ea și-a cumpărat o pizza și a mâncat-o toată singură, nici măcar nu m-a întrebat dacă vreau.

***
BANCUL ZILEI | CE A PĂȚIT UN MILIONAR DIN BUCUREȘTI CARE ȘI-A ÎNȘELAT SOȚIA CU SECRETARA! MAI MARE RUȘINEA

Mulți dintre oameni au călcat strâmb, iar în urma aventurilor care de care mai amuzante au apărut bancuri la care cu greu te poți abține să nu râzi. Același lucru vi se va întâmpla imediat ce veți citi bancul pe care l-am ales pentru voi astăzi, 5 noiembrie 2020.

Scuza penibilă găsită de un milionar din Capitală pentru mușcăturile de pe gât făcute de amantă
Un milionar din București, căsătorit, se hotărăşte seara să rămână la birou cu secretara sa, o tipă foarte sexy. Aşa că îi telefonează soţiei şi inventează o scuză, iar apoi o invită pe secretară la cină. Seara se dovedeşte un succes, iar cei doi sfârşesc în apartamentul secretarei.

După două ore de amor, tipul se duce în baie să se aranjeze, dar ghinion: observă o pată vânătă pe gât, rezultat al muşcăturilor senzualei secretare. Tipul intra în panică şi încearcă să se gândească la o scuză pentru soţie. Ajuns acasă, imediat ce deschide uşa, câinele îi iese vesel în întâmpinare. Imediat îi vine ideea salvatoare: se trânteşte pe covor, simulând o luptă cu câinele, apoi se ridică, acoperindu-şi gâtul cu mâna:

– Ia uite, dragă, ce mi-a făcut nebunul ăsta de câine!
– Ţie? Asta e nimica toată! Uite ce mi-a făcut mie la sâni!, spuse tipa descheindu-şi bluza.

Alte două bancuri cu iubiți
După o aventură de două luni, o tânără îl întreabă plină de emoție pe iubitul ei:
– Când o să mă prezinți rudelor tale?
– Draga mea, deocamdată, e imposibil.
– Copiii sunt la țară, iar nevastă-mea e plecată într-o delegație.

El și ea în pat, unul lângă altul.
El:
– La ce te gândești iubirea mea?
Ea, dându-se mai aproape, șoptește:
– La același lucru ca tine!
El:
– Minunat! Atunci fă-mi și un ou, dar cu șuncă!