Radio Simplu

Primele declarații ale Andei Adam despre mesajele amenințătoare pe care i le-a trimis presupusei amante a soțului ei!

Un nou scandal de proporții s-a iscat în showbiz-ul autohton, iar protagonistă este nimeni alta decât Anda Adam! După ce Spynews.ro a intrat în posesia unei conversații uluitoare pe care artista a avut-o cu presupusa amantă a sotului ei, cântăreața a oferit primele declarații pentru Antena Stars, despre situația în care se află, contestând veridicitatea mesajelor de amenințare care au fost trimise de pe pagina ei de socializare!

Anda Adam se află în centrul unei controverse de zile mari, după ce au ieșit la iveală mesajele jignitoare și amenințătoare pe care le-ar fi trimis presupusei amante a soțului ei! Femeia în cauză a declarat pentru Antena Stars că a fost luată prin surprindere de cuvintele dure pe care artista i le-a adresat și de acuzațiile nefondate!

„Convorbirea mea cu fostul ei soț a degenerat de la ea. Noi nu ne-am căutat așa din senin. Vineri mi-a scris, mă acuză foarte grav și îmi vorbește foarte urât. Dacă voia să îmi spună ceva legat de fostul ei soț, putea să îmi spună foarte frumos. M-a deranjat că m-a făcut în toate felurile și nu mă așteptam să vorbească atât de urât fiind o persoană publică și o femeie matură”, a spus Dana, presupusa amantă a lui Sorin Niculescu.

Ce a spus Andei Adam despre mesajele amenințătoare pe care i le-ar fi trimis amantei soțului

Contactată de reporterii Antena Stars, Anda Adam a făcut primele declarații despre situația în care a fost implicată. Artista a negat cu vehemență că i-ar fi trimis vreun mesaj presupusei amante a soțului, ba mai mult, a susținut că imaginile cu conversațiile ar fi trucate în Photoshop.

„Pot doar să spun că nu știu cine este această persoană, mesajele nu-mi aparțin. Cred că este un mare fake și probabil că nu știu ori îi arde cuiva de glume, ori este cineva care a făcut-o voit tocmai în ideea care să îmi facă un rău. Pot să spun că avem o tehnologie în care au apărut și filmulețe…știi de care cu o colegă de-a mea super cunoscută. Asta se face în Photoshop în 3 secunde. Ușor, ușor poate ajungem să ne și clonăm.”, a spus Anda Adam.

Mai mult de atât, după ce Dana a spus că are toate dovezile prin care poate demonstra că cea cu care a vorbit a fost chiar Anda Adam, artista a mărturisit că, de fapt, domnișoara își dorește doar să se afirme pe micile ecrane, acesta fiind motivul real pentru care a implicat-o într-un scandal de așa natură.

„Nu este adevărată (n.r. conversația). Să vină. Probabil că vrea să se facă cunoscută. Nu vreua să alimentez ceva de dragul de a apărea la televizor.”, a mai spus vedeta, în exclusivitate pentru Antena Stars.