Radio Simplu

Reacția Poliției, după ce Laurette a fost bătută de un bărbat, în centrul Capitalei

Oamenii legii au avut o primă reacție, după ce Laurette a fost victima agresiunii fizice, în urmă cu două zile. Iată ce spune Poliția, în urma episodului șocant prin care a trecut Laurette.

Reacția autorităților, după ce Laurette a fost bătută într-un hotel de un bărbat
Laurette a trecut prin momente delicate, în urmă cu două zile, atunci când a fost bătută de un bărbat. Totul s-ar fi petrecut într-un hotel din Capitală.

Avocatul vedetei a precizat la Xtra Night Show, emisiune pe care o puteți vedea de luni până vineri, de la ora 22.30, doar pe Antena Stars, că totul ar fi avut loc în urma unui atac spontan și nu era cunoscut, la ora respectivă, motivul care a dus la violență.

În urma bătăii pe care a încasat-o, Laurette a ajuns la Poliție cu mai multe urme pe corp, așa cum a explicat avocatul ei. Se pare că aceasta s-a speriat foarte mult în urma celor întâmplate, iar acum nu vrea decât să se refacă.

În plus, a mai precizat avocatul, după ce a dat declarații la Poliție, Laurette a mers și la INML, pentru a scoate un certificat medico-legal.

Astfel, după episodul șocant prin care a trecut Laurette, Poliția a transmis un comunicat de presă, în care a făcut următoarele precizări.

La data de 9 martie a.c. prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că a auzit strigăte dintr-un imobil din sectorul 3, din zona Centrului Vechi. La adresă s-a deplasat un echipaj de poliție, care a identificat două persoane, un bărbat și o femeie, care s-ar fi agresat reciproc, pe fondul unor neînțelegeri. Persoanele au fost conduse la subunitatea de poliție pentru audieri. Cercetările sunt continuate, din oficiu, de Serviciul Poliției Centrul Vechi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, au transmis oamenii legii.

Probleme peste probleme pentru Laurette, în ultimul timp
Laurette a avut parte doar de probleme în ultimul timp. Înainte de a fi bătută de un bărbat într-un hotel din București, vedeta primise o vestea deloc bună, după ce iubitul ei, Magaye Gueye, a fost depistat pozitiv la cocaină.

Astfel, înaintea meciului cu FCSB din optimile Cupei României, jucătorii au fost testați, dintre aceștia Magaye Gueye fiind depistat pozitiv. Fotbalistul riscă acum să fie dat afară de echipa din Ștefan Cel Mare.