Radio Simplu

Aurel Padureanu l-a sunat, din nou, pe Gigi Becali! E neasteptat ce i-a spus la telefon:

La doar cateva zile dupa ce a ing…ropat-o pe Cornelia Catanga, Aurel Padureanu isi plange durerea la televizor. Artistul sustine ca urmeaza sa fie evacuat din locuinta unde locuieste acum cu chirie si nu are unde sa stea. A cerut ajutorul afaceristului Gigi Becali.

Trag…edie in familie lui Aurel Padureanu! In urma cu o saptamana, sotia artistului, Cornelia Catanga, a incetat din viata. Acum, cantaretul trebuie sa paraseasca, de urgenta, imobilul din Bragadiru, dar nu are unde sa se mute. Artistul a cerut disperat ajutorul afaceristului Gigi Becali, dar si Gabrielei Firea, pentru a avea un acoperis deasupra capului.

“La vârsta de 70 de ani să se ducă o artistă așa mare și să nu avem posibilitatea s-o în…grop cum trebuie. A mu…rit cu o mare durere în suflet. Ne-am rugat de doamna Firea, de domnul Becali, le-am cerut două cămăruțe vechi fără să mai plătim chirie. Ea a avut handicap, a avut o pensie de 19 milioane. Noi din ce mai trăim acum, dacă ea a mu…rit? N-am cerut nimic de la stat! Domnul Pandele și domnul Becali ar putea să ne ajute să avem și noi un acoperiș deasupra capului. Fă un bine, domnul Gigi, că te cunosc de 45 de ani, îl cunosc pe Giovani, pe Victor! Ne trimite lumea bani din toată țara și Marcel Pavel mi-a cerut contul să ne trimită de bani. De ce oamenii de bine care au milioane îi țin pentru ei? Mirabela mi-a promis că vorbește cu familia Păunescu, dar și domului Păunescu i-a m…urit soția. De ce nu vrea domnul Becali să ne ajute? Pe 14 martie, proprietarul a vândut casa și trebuie să plecam urgent de aici!”, a spus Aurel Pădureanu luni, la emisiunea “Exclusiv VIP”, de la Prima TV.

Pentru ca nu a primit ajutor din partea lui Gigi Becali, Aurel Padureanu a decis sa se mute cu chirie intr-un apartament din Piata Rahovei.

“O să mă mut în Piața Rahovei, la un apartament cu chirie. O să fiu cu cerșeală la familia mea. Pana pe 10-14 aprile trebuie să eliberam vila din Bragadiru. Gigi Becali a zis să mă duc la căminele lui. Acolo au băgat ei ultimii oameni. Noi suntem artiști. L-am sunat și a zis ca nu are de unde. Eu nu vreau decât două cămăruțe vechi la curte ca să studieze copilul”, a declarat Aurel Pădureanu, la Xtra Night Show.