Radio Simplu

Aurel Pădureanu, răpus de durere. Ce are de gând să facă cu lucrurile Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu este răpus de durere după ce partenera sa de viață, Cornelia Catanga, a plecat la Ceruri în urma unui stop cardiorespirator cauzat de coronavirus. Artistul a mărturisit ce are de gând să facă cu rochiile regretatei soliste, decedată pe 26 martie.

Lăutarul suferă enorm, însă vrea să revină la normalitate pentru băiatul său și al regretatei soliste, Alexandru. Cântărețul de muzică de petrecere face față cu greu pierderii suferite și spune că este în căutarea unei persoane cu suflet curat căreia să-i ofere o parte din lucrurile solistei.

Vedeta își dorește ca rochiile purtate de Cornelia Catanga să ajungă în posesia cuiva, care să le aprecieze la adevărata lor valoare. În schimb, Aurel Pădureanu are și obiecte de care nu vrea să se despartă, fiind vorba de un lucru foarte drag soției sale.

Aurel Pădureanu suferă enorm după Cornelia Catanga. Ce face cu lucrurile ei
Aurel Pădureanu vrea să păstreze acordeonul Corneliei Catanga, instrument muzical la care solista a învățat să cânte încă de la vârsta de 6 ani. De asemenea, artistul nu vrea să înstrăineze niște pelerine, fiind vorba probabil de obiecte vestimentare îndrăgite de regretata cântăreață.

„Mă rog să mă fac bine, să trecem peste durerea aceasta, să ies cu fiul meu, Alex, de dragul lui trebuie să îmi revin. De ce mi-ai luat-o, Doamne, ce mă fac fără ea acum? Era lumina ochilor mei. Cui să îi dau rochițele ei, pe care le iubea și le îngrijea?

Caut o persoană curată, care să le aprecieze, să le poarte, nu să-și bată joc de ele. Eu voi opri câteva pelerine, dar și acordeonul pe care îl iubea, restul lucrurilor le voi da!”, a mărturisit artistul, scrie spynews.ro.

Solistul regretă enorm că vedeta nu a fost condusă pe ultimul drum așa cumsecuvine și nici nu a fost înmormântată în haine. Cornelia Catanga a trăit o viață de regină, dar din păcate a plecat de aici într-un sac, fără luxul și frumusețea cu care fusese obișnuită.

„Am dus un pachet, cu o rochie și cele necesare pentru înmormântare, însă, pentru că a fost bolnavă de Covid-19, nu ne-au lăsat să o îmbrăcăm cu hainele ei, ca să plece din viața asta ca o regină.

Am îngropat-o într-un sac, iar hainele ei le-am pus lângă ea, conform protocolului, la vreme de pandemie”, a mai spus Aurel Pădureanu cu o mare durere în suflet.