Radio Simplu

N-o să-ți vină să crezi cum îi spune Prințul George Reginei Elisabeta! E strănepotul ei favorit

Deși mulți dintre noi ne-am face plecăciunea formală și i-am spune Majestatea Voastră, simpaticul Prinț George are un apelativ mult mai drăguț pentru Regina Elisabeta.

Deși toți o știu ca Regina Marii Britanii, micuțul George nu o strigă așa. O mulțime de oameni a avut privilegiul de a vedea ce se întâmplă în culisele botezului Prințesei Charlotte, duminică (5 iulie).

Prințul George folosește un apelativ drăgălaș pentru Regina Marii Britanii

Într-un videoclip, simpaticul Prinț George este ghidat de tatăl lui, William, după încheierea ceremoniei de botez, iar Prințul William se aude spunându-i fiului său că se duc acasă la „buni” ( “granny”/”nanny” n.r), adică la reședința Reginei Elisabeta. Deși micuțul prinț pare agitat, William îl asigură că “vine toată lumea”, în timp ce George se uită în spatele lui să vadă dacă familia Middleton și familia regală îi urmează.

Filmulețul este dovada clară că deși Regina este străbunica Prințului George, familia a decis să scape de prefixul „stră” și să se limiteze la a numi-o “bunică”. Se pare că George îi spune lui Carol Middleton “bunica”, iar pe Regină o strigă „buni”, potrivit site-ului mirror.co.uk.