Radio Simplu

Oana Roman, totul despre divorțul părinților ei. De ce nu-și mai vorbesc Mioara și Petre Roman

Mioara și Petre Roman au divorțat în anul 2007, după o relație de mai bine de trei decenii. Fostul premier al României nu mai păstrează legătura cu prima soție, fiica lor, Oana, dezvăluind care este motivul real pentru care nu-și vorbesc.

Cei doi s-au despărțit la scurt timp după ce fostul politician a fost surprins în compania actualei partenere de viață, Silvia Chifiriuc. Niciunul dintre ei nu a vorbit prea mult despre divorț, de fiecare dată simțindu-se stânjeniți unul în compania celuilalt.

Oana Roman este extrem de afectată de acest lucru, chiar dacă era destul de mare când părinții ei au divorțat. Șatena suferă și acum pentru că nu poate sta alături de Mioara și Petre Roman la aceeași masă sau să apară împreună într-o poză.

Petre și Mioara Roman nu păstrează legătura. Fiica lor a scos la iveală motivul
Vedeta nu și-a imaginat niciodată că părinții săi nu vor mai vorbi sub nicio formă, Petre și Mioara Roman comportându-se ca doi străini, lucru observat și la nunta Oana Roman cu Marius Elisei, unde au stat la mese separate.

Fostul premier al României a venit însoțit de cea de-a doua soție, în timp ce Mioara Roman a fost singură. Totodată, șatena susține că cei doi nu se mai înțeleg pentru că fostul politician nu și-a dorit să păstreze legătura cu prima lui soție.

„În continuare, despărțirea părinților mei mă afectează. Eu știam că se va întâmpla, problema este cum s-a întâmplat și ce a urmat. Eu nu mi-am imaginat niciodată că o să se ajungă în momentul în care nu își vor mai vorbi niciodată și nu se vor mai întâlni niciodată.

Nu am cum să fiu împăcată cu ceva ce mie mi-a făcut foarte rău. Au fost foarte multe motive, rezultatul final pe mine m-a durut. Ei nu au mai putut să mențină o relație, măcar de prietenie, el nu a vrut deloc lucrul ăsta, și nu o să îl înțeleg niciodată de ce.

Pentru mine a fost o durere foarte mare. S-au mai întâlnit o singură dată la nunta mea. Pentru mine a fost foarte greu. Mama era singură la o masă, el cu familia lui la altă masă și a fost cumplit de greu pentru mine. Și va fi în continuare”, a spus Oana Roman la Xtra Night Show.

Oana Roman, afectată de divorțul părinților. A mers la terapie
Fosta soție a lui Marius Elisei are o durere foarte mare în suflet din cauza părinților ei. Vedeta și-a revenit extrem de greu după separarea mamei sale Mioarei de Petre Roman, mărturisind că o perioadă a mers la doctor pentru terapie.

Următorii ani nu au fost ușori pentru Oana Roman, care a trebuit să se împartă între cei doi. Șatena are grijă de mama sa în permanență, în schimb cu tatăl său reușește să se vadă des de rar.

Politicianul a lipsit de la ziua de naștere a nepoatei sale, Izabela, Oana Roman declarându-se deranjată de acest lucru. Câteva luni mai târziu s-au revăzut și chiar au apărut împreună în câteva imagini pe rețelele de socializare.

Revederea i-a prins bine vedetei, cât și fiicei sale, Izabela, cei trei petrecând momente foarte frumoase. Aceea a fost și ziua în care Petre Roman a văzut pentru prima dată unde locuiește fiica sa.