Radio Simplu

Leo de la Strehaia s-a dat la Bahmu! Ce-a făcut ea imediat, i-a făcut pe toți să tacă: „O noapte…”: Leo nu a mai avut ce să facă, ce a urmat:

Leo de la Strehaia a poftit in secret la Adriana Bahmuteanu. S-a intamplat cu cativa ani in urma, cand vedeta se despartise temporar de Silviu Prigoana. Insa povestea este si mai savuroasa: fiul milionarului a avut si el bucurii la Renata, aceasta fiind la un pas sa devina fina tatalui sau.

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au divortat si s-au impacat de atat de multe ori incat nici ei nu mai stiu. La un moment dat, in timpul unei pauze, pe fir a intrat Leo de la Strehaia. „Printul tiganilor” purta la acea vreme mustacioara si vana vedete autohtone, cum ar fi Simona Sensual sau Cristina Spatar, pe care le asalta cu buchete de flori si cadouri. Leo si-a incercat norocul si cu Adriana, atras probabil de „rotunjimile” formelor fostei doamne Prigoana. Dupa cateva buchete de flori trimise, Adriana a acceptat sa stea de vorba cu el. Din pacate pentru el, doar pentru a pune lucrurile in ordine.

„Mi-a trimis un buchet de flori, l-am cunoscut, am stat de vorba si e un tip ok. I-am spus ca exista un proverb: decat o noapte proasta, mai bine o prietenie indelungata. Am ramas in relatii bune. Care-i problema? A fost foarte frumos din partea lui, a fost in regula”, a declarat Adriana Bahmuteanu la vremea aceea.

Se pare insa ca Adriana s-a temut si de faptul ca Leo ar fi putut sa fie pus de Silviu Prigoana, pentru a-i testa reactia sau chiar pentru a o seduce si apoi s-o abandoneze. „Orice e posibil”, spunea atunci Bahmu.

Adriana a ramas in relatii atat de bune cu Leo incat a angajat-o ca asistenta la show-ul de televiziune pe care-l avea pe fosta iubita a acestuia, Renata. Cand relatia celor doi a inceput sa schioapete, la bruneta si-a incercat norocul… Silvius, fiul lui Silviu Prigoana. Tot cu flori si cu vizite in culisele emisiunii. N-a fost sa fie, pentru ca Renata s-a intors la Leo, cu intentia de a se marita cu Printul. Nasul lor ar fi trebuit sa fie nimeni altul decat Silviu Prigoana. Pana la urma, Leo s-a insurat cu Dana Criminala, iar Renata i-a devenit fiica vitrega. Incurcate mai sunt povestile de amor in showbiz.