Radio Simplu

Incredibil cum s-a îmbrăcat Carmen de la Sălciua la un eveniment. Fanii au crezut că nu văd bine: „Mai bine veneai în chiloți”

Carmen de la Sălciua s-a prezentat într-o rochie, nu tocmai pe placul internauților.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră. Frumoasa cântăreață are o comunitate mare de oameni, care o susțin și îi trimit mesaje frumoase în mediul online. Însă, mai există și anumite persoane care nu o au la suflet pe aceasta.

De curând, Carmen de la Sălciua a fost prezentă la un eveniment, unde a fost nevoită să se îmbrace elegant. Vedeta a optat pentru o rochie transparentă, dar care i-a lăsat la vedere lenjeria intimă. Cârcotașii au avut imediat câte ceva de spus despre piesa vestimentară. Mulți dintre aceștia au fost dezamăgiți de rochia aleasă de preferata lui și chiar i-au sugerat că ar trebui să fie mai atentă pe viitor.

”Esti frumoasă, sexi, dar sper că nu te-ai dus așa la un eveniment…”, ”Tu ești superbă, dar rochia…este un dezastru”, ”Ai o ținută de mai bine veneai în chiloți”, au fost comentariile internauților.

Motivul pentru care artista nu are copil
Carmen de la Sălciua nu are secrete față de internauți, așa că a decis să răspundă mai multor întrebări. Printre altele, a fost și una în care era întrebată când o să devină mămică pentru prima oară.

Artista nu a stat prea mult pe gânduri și a decis să spună adevărul despre acest subiect.

„Pentru că sunt un om care gândește și pentru viitor, nu doar pentru moment! Și viitorul fericit al unui copil, în viziunea mea, înseamnă înțelegere, iubire și devotament între părinți!”, a scris Carmen de la Sălciua.