Radio Simplu

Dieta cu cartofi – Te ajută să slăbești până la 5 kilograme în 3 zile

De cate ori nu ai vrut sa scapi rapid de cateva kilograme in plus? Toti vrem rezultate imediate, iar aceasta este o dieta foarte usor de tinut, prin care nu te infometezi! Atentie! Aceasta dieta se tine de maxim 2 ori pe an si nu mai mult de 3 – 5 zile! Consumul de lichide trebuie sa fie ridicat in aceasta perioada!

Pentru ca este o dieta hipocalorica, nu este recomandat sa o tii mai mult de 3-5 zile, deoarece iti vei priva organismul de nutrientii necesari functionarii optime.

Iata meniul propus pentru dieta cu cartofi pentru 3 zile:

Ziua 1: Mic dejun: Un cartof fiert de dimensiune medie si un pahar de iaurt sarac in grasimi; Pranz: Doi cartofi fierti(de marime medie) si un pahar de iaurt; Cina: Doua pahare de iaurt.

Ziua 2: Mic dejun: Un pahar de iaurt; Pranz: Doi cartofi fierti sau copti si un pahar de iaurt; Cina: Un cartof fiert si un pahar de iaurt.

Ziua 3: Mic dejun: Un pahar de iaurt; Pranz: Un pahar fiert sau copt si un pahar de iaurt; Cina: Un pahar de iaurt.

Este foarte important sa consumati lichide pe perioada dietei. Daca va simtiti slabita sau ametita, trebuie sa opriti dieta imediat! Desi pare ca mancati foarte putin, cartofii sunt un aliment extrem de satios si iti vor conferi senzatia unei mese copioase. Dieta de trei zile va trece rapid. Tineti cont de faptul ca se tine de maxim doua ori pe an. Este indicat sa efectuati un set de analize inainte de a urma orice dieta.