Radio Simplu

Fiul lui Adrian Năstase îşi face hotel în Poiana Braşov. Mihnea Năstase mai deţine un complex turistic pe plaja de la Corbu

Mihnea Năstase, fiul fostului premier al României, vrea să construiască un hotel cu 50 de camere în Poaiana Braşov, cea mai scumpă staţiune montană din România.

Fiul lui Adrian Năstase îşi face hotel în Poiana Braşov. Potrivit documentației eliberate de Primărie, complexul turistic pe care intenționează să îl construiască Mihnea Năstase în Poiana Brașov ar urma să aibă șase niveluri, 2S+P+2E+M. Astfel, Comisia pentru Amenajarea Teritoriului și Urbanism din cadrul Primăriei Brașov va decide săptămâna viitoare dacă proiectul respectă toate normele în vigoare.

Acum o jumătate de an, Mihnea Năstase, băiatul cel mic al fostului premier Adrian Năstase, anunţa construcţia unui hotel în Poiana Braşov. „În acest moment este doar o intenție, vom vedea ce ni se va permite să construim acolo de către Primărie, după care vom începe discuțiile cu arhitecții”, a declara trecut Mihnea Năstase pentru BizBrașov.

Anul trecut, Mihnea Năstase a inaugurat un complex turistic inedit pe plaja de la Corbu, un resort format din corturi de inspirație amerindiană. Familia fostului premier mai deține o pensiune și în stațiunea Azuga.

Sursa: romaniatv.net