Radio Simplu

Cum arată Silvia Dumitrescu fără pic de make-up?

Artista are avantajul trăsăturilor naturale care şi fără machiaj arată impecabil. Dis-de-dimineaţă, blonda şi-a făcut o poză pentru admiratori şi a postat-o pe conturile sociale, iar fanii i-au confirmat că arată foarte bine.

Nonconformista Silvia Dumitrescu (61 de ani) sfidează orice vârstă pentru că pe scenă solista e dintotdeauna o adolescentă energică. Solista abordează machiaje îndrăzneţe în culori pastelate şi coafuri la fel de originale. Însă când iese la plajă, Silvia Dumitrescu renunţă la fondul de ten şi la celelalte farduri, lăsându-şi cele câteva riduri absolut naturale la vedere. Ochii albaştri, zâmbetul inconfundabil şi vocea o fac pe artistă „vizibilă”, chiar dacă renunţă complet la ma-
chiaj.

Silvia Dumitrescu suferă de o boală incurabilă. S-a îngrășat enorm din cauza afecțiunii. Primele declarații ale artistei

Silvia Dumitrescu este o cântăreață extrem de apreciată de publicul larg și asta de mai bine de 30 de ani. Ajunsă la vârsta de 60 de ani solista continuă să uimească cu firea sa pozitivă, în ciuda faptului că nu a fost ocolită de probleme.

Recent, artista a trecut prin clipe de coșmar când a aflat ce diagnostic i-au pus medicii. Cântăreața a fost diagnosticată cu o boală endocrină autoimună, mai exact cu boala Hashimoto pentru care nu s-a descoperit până acum niciun leac.

Din păcate, Silvia Dumitrescu s-a îngrășat enorm din cauza acestui diagnostic, iar odată cu timpul metabolismul devine din ce în ce mai lent. Solista, care trebuie să ia tot restul vieții tratament, nu se dă bătută și rămâne o fire optimistă.

Silvia Dumitrescu, diagnosticată cu o boală incurabilă
„Am o imunotiroidie. Este o boală pe care trebuie să o duc până la capătul vieţii. Nu are niciun leac. Este o boală autoimună. Trebuie să mă împac cu ideea aceasta.

Am şi momente când mă simt mai bine, am şi momente când îmi dă bătăi de cap, dar… după cum se ştie, şi acele kilograme în plus pe care le-am căpătat de mult timp sunt din cauza acestui lucru.Tot metabolismul devine mai lent”, a dezvăluit Silvia Dumitrescu, relatează ciao.ro.

Îndrăgita solistă nu se lasă doborâtă de problemele medicale și continuă să fie o persoană veselă care se bucură de viață în fiecare secundă, în weekend fiind văzută dansând pe litoralul românesc. Artista a declarat că este fericită, în ciuda situației medicale.