Radio Simplu

Reacția lui Gică Hagi după ce și-a văzut foștii coechipieri din nou pe teren

Reacția lui Gică Hagi după ce și-a văzut foștii coechipieri din nou pe teren

Gică Hagi (58 de ani) a revenit pe teren în meciul amical România All-Stars – Galatasaray Legends 4-4.

După jocul de la Cluj, Gică Hagi a transmis că a fost o mare plăcere să fie din nou pe teren alături de foștii colegi de la echipa națională și de la Galatasaray, dar a remarcat transformarea fizică a multora dintre ei, care poate fi văzută în galeria foto de mai jos.

Gică Hagi: ”Trebuie să ne vedem mai des”

Se pare că e anul meu, în sensul că lucrurile merg bine. Sunt fericit. Și astăzi a fost o seară frumoasă. Publicul a fost numărul 1, nu ne așteptam să vină atâta lume. Colegii cu care ne-am întâlnit, o plăcere deosebită, chiar vorbeam că ar trebui să ne întâlnim în fiecare an.

Anii trec, vedem cum timpul trece și arătăm altfel. Când ne vedem rar, vedem că timpul trece. Ar trebui să ne vedem mai des.

Mintea gândește, dar picioarele, nu… Acum îmi dau seama ce înseamnă să fii fotbalist, ce înseamnă să te antrenezi. Tehnica și gândirea sunt, dar componenta fizică e foarte importantă”, a declarat Gică Hagi.

Adrian Mutu și Ciprian Marica au reușit câte o ”dublă” pentru România

Adrian Mutu (21’, 31’) și Ciprian Marica (27’, 58’) au înscris pentru echipa României. Hasan Kabze (46’) și Mario Jardel (63’, 65’) au marcat pentru Galatasaray, iar Bogdan Stelea a trimis mingea în propria poartă, intenționat, în minutul 40, după șutul slab al lui Jardel.

În debutul reprizei secunde, Gică Hagi (58 de ani) a fost aproape de un gol de generic, dar mingea trimisă cu stângul, din lovitură liberă, a nimerit bara, în zona vinclului porții.

Din echipa România All Stars au făcut parte: Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Adrian Ilie, Adrian Mutu, Florin Răducioiu, Ciprian Marica, Ionel Ganea, Marius Niculae, Ioan Ovidiu Sabău, Ionuț Lupescu, Răzvan Raț, Gheorghe Mihali, Iulian Filipescu, Bănel Nicoliță, Constantin Gâlcă, Răzvan Prodan (fiul regretatului Didi Prodan), Cristian Dulca, Bogdan Stelea, Florin Prunea, Tibor Selymes.

Echipa Galatasaray Legends a fost formată din: ​​Mario Jardel, Bulent Korkmaz, Hakan Unsal, Umit Davala, Ergun Penbe, Fatih Akyel, Kerem Inan, Suat Kaya, Hamit Altintop, Capone (Carlos Alberto de Oliveira), Ayhan Akman, Umit Karan, Hasan Kabze, Cihan Haspolatli, Faruk Atalay, Sabri Sarioglu.