Radio Simplu

Tratament natural cu orez pentru detoxifiere

Acidul gastric este un lichid care are legătură cu stomacul, întrucât este o secreție a lui. Este foarte naturală și benefică pentru organism, doar că în anumite situații ea pate să fie destul de derajantă.

În asemenea cazuri foarte des sunt folosite preparatele sugerate de medicii specialiști. Doar că ele nu sunt singurele variante eficiente la care putem să apelăm.

Fiecare dintre noi are în casă acest remediu foarte ieftin. Este vorba despre banalul orez alb. Este o soluție mult mai simplă și chiar mai practică decât multe alte produse din farmacii.

Acest aliment nu ajută numai în cazul acidului gastric ci și dacă suferi din cauza diareei. Este suficientsă consume doar 9 boabe de orez și să bei jumătate de pahar cu apă.

Orezul funcționează în această situație ca un fel de absorbant, și în acest fel, cu ajutorul lui, sunt eliminate fluidele din organism.

Dacă însă problemele de ordin gastric nu dispar, este cazul totuși să ajungi la un medic specialist pentru investigații mai detaliate, ca să observe acesta exact de ce probleme medicale suferi și să îți ofere tratamentul necesar.

O altă metodă de detoxifiere este și combinarea mierii de albine cu semințele de in. Acest amestec este foarte eficient mai ales în cazul unul colon cu toxine. În general mierea este foarte utilă pentru mai multe siatuații, pentru că este un medicament natural extrem de benefic pentru sănătate.

De la bunicii npștri de exemplu știm că miere este foarte utilă pentru răceli, și mult mai de preferat decât pastilele care au și efecte secundare. Printre acestea se numără și intoxicarea organismului cu diferite substanțe compuse în medicamente.

Foarte afectat este colonul. Acesta este un organ foarte important pentru că datorită lui se absorb anumite substanțe și electroliții.

Tot acolo se adună și materia fecală până în momentul în care este eliminată. În general mișcările colonului sunt destul de lente și dacă acesta ajunge să fie iritat, apar diferite probleme mai grave, cum ar fi de exemplu cele gastrointestinale.

Știi că ai un colon constipate în momentul încare suferi din cauza consipației mai des decât în mod normal. De asemenea sunt foarte evidente și durerile de cap sau durerile în piept.

Acest amestec se face foarte ușor. Ai nevoie de o ană cu apă, de 1 lingură cu miere organică, de o lingură cu semințe de in și de un măr dacă vrei. Curăță în primul rând mărul și amestecă-l împreună cu restul de ingrediente într-un robot de bucătărie.

Poți să consumi combinația de 2 ori pe săptămână dacă vrei să ai și un system imunitar foarte puternic, nu numai un colo curat și sănătos.

Combinația acestor ingrediente este un adevărat izvor de sănătate pentru că are un conținut bogat de vitamine și de minerale, foarte necesare toate pentru funcționarea optima a întregului organism.

Datorită acestui medicament, vei avea inima, stomacul, creierul și nu numai mult mai sănătoase. Poți să mai folosești și fiecare ingredient separat. În acest sens, foarte bune sunt merele care contribuie cu success la procesul de slăbire.