Radio Simplu

Cum arăta Ligia de la PUTEREA DRAGOSTEI înainte de operațiile estetice. Juri că e altă persoană!

Ligia de la Puterea Dragostei arăta complet diferit înainte de operațiile estetice, iar cei care o admiră acum în emisiunea de la Kanal D pot jura că era altă persoană. Ligia a fost dintotdeauna blondă, însă la Puterea Dragostei este o adevărată bombă sexy, cu sâni imenși și buze senzuale.

Ligia Dolha este una dintre cele mai sexy concurente de la Puterea Dragostei, dar nu a fost dintotdeauna așa. Blonda este o clientă fidelă a saloanelor de înfrumusețare și nu face un secret din asta.

Ba chiar își expune „investițiile’ în poze îndrăznețe, extrem de apreciate în mediul online. Pasionată de sport, Ligia postează foarte des fotografii cu vedere la decolteul ajustat, în bustiere puțin încăpătoare.

Ligia și-a mărit și buzele înainte să intre în show-ul de la Kanal D și comparând fotografiile de acum cu unele mai vechi, se poate observa că și sprâncenele blondei arată complet diferit.

Acum patru ani, Ligia Dolha era, fără îndoială, o femeie frumoasă, dar nu ieșea în evidență ca acum, după o serie de operații estetice.

Ligia chiar a fost comparată cu Bianca Drăgușanu, dar acest lucru a deranjat-o neașteptat de tare și a ținut să asigure pe toată lumea că Bianca nu este un model pentru ea.