Radio Simplu

Horoscop dragoste săptămâna 27 august – 2 septembrie 2018. Cum e dragostea la început de toamnă

Horoscop dragoste. Horoscop dragoste. Săptămâna 27 august – 2 septembrie marchează finalul verii și începutul toamnei. Este vremea să spui mulțumesc pentru toate care ți s-au întâmplat, bune sau mai puțin bune.

Suntem în zodia Fecioarei, Mercur este în Leu, iar Marte iese din retrograd. Acest lucru se traduce printr-o comunicare mai bună, proiecte și planuri noi, mai ales în ceea ce privește carieră.

Cum influențează toate acestea viață amoroasă, află în continuare!

Iată horoscop dragoste săptămâna 27 august – 2 septembrie 2018.

Horoscop dragoste BERBEC
O săptămâna romantică, în care plănuiești ieșiri dese cu partenerul de viață. Restaurant, galerii de artă, spectacole, piese de teatru, plimbări în natură. Faci totul că partenerul de viață să se simtă relaxat și să se deschidă în față ta.

Horoscop dragoste TAUR
Este recomandat să nu iei nicio decizie în ceea ce privește relația de cuplu în această săptămâna. Ești confuz, ai sentimente vagi că ceva nu este în regulă. Nu ascultă ce spun alții și nu te lasă influențat de părerile lor. Este posibil că cineva să nu spună adevărul.

Horoscop dragoste GEMENI
Dorință ta de dragoste, companie și afecțiune predomina în această săptămâna. Dacă ești singur, o nouă idila ar putea începe. Dacă ești implicat într-o relație de cuplu, această ar putea să se revitalizeze. Sentimente frumoase se pot naște în această perioadă.

Citește continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.