Radio Simplu

Minerva: Horoscop complet pana in ultima zi din Mai. Ce se intampla cu zodiile in Aprilie si Mai

Astrologul Minerva a vorbit în emisiunea „Voi cu Voicu” despre previziunile pentru fiecare zodie în această primăvară.

HOROSCOP. BERBEC:

Tu ai un sentiment de conștientizare a propriilor limitări în această primăvară, ceea ce va conduce la o renaștere, fie ea fizică, emoțională, chiar financiară, precum și sentimentul de limitare a propriei cunoașteri pe care îl vei încerca.

Ar putea exista anumită rivalitate, sentimente generate de anumite neîmpliniri, care să declanșeze oricare din aceste reacții. Nu este momentul să exagerezi, să te compătimești, să vezi probleme acolo unde nu există sau să încerci să rezolvi problemele altora.

Ar putea fi o idee bună să-ți păstrezi calmul, să nu intri în dispute verbale și mai bine să încerci să faci eforturi pentru a ajunge la nivelul celor buni, atât profesional, cât și personal. Schimbările inițiate acum se pot dovedi benefice pe termen lung.

HOROSCOP. TAUR:

Și la ei schimbările sunt inevitabile, lucrează pentru a le lăsa să intre în viața lor, perspectiva personală va determina ceea ce vezi altfel încât să te asiguri că vei dori armonie și înțelegere în jurul tău.

Lumea se poate schimba. Vei primi toate aceste modificări cu inima deschisă și cu atitudine pozitivă. Încearcă totuși să nu ajungi la extreme. Cooperează și ascultă sugestiile celorlalți, ajută-i pe alții și permite-le să te ajute.

Poți învăța multe de la un grup mai mare, dar mai întâi trebuie să iei decizia cărui grup să i te alături. Este un moment ideal pentru socializare.

HOROSCOP. GEMENI:

Gustul pentru neobișnuit este favorizat în această primăvară. Afaceri normale, pur și simplu, nu par să îi mai satisfacă. Tu vei accepta cu plăcere orice și îți vei extinde orizonturile fizic și emoțional.

Distanța și locurile îndepărtate te pot chema în cea mai mare parte a timpului, vei plănui și vei face călătorii. Ai tendința de a lua însă lucrurile ușor și de a fi liberi atunci când vine vorba despre dragoste.

Sunt favorizate activitățile de relaționare cu publicul, promovarea și alte astfel de activități. Este vorba despre modul cum comunici cu tine însăți decât despre esența a ceea ce spui, că te ajută să-i influențezi pe ceilalți.

HOROSCOP. RAC:

Și la voi activitățile de grup și eforturile comune reprezintă cea mai bună modalitate de a vă atinge obiectivele. Ai tot felul de idei despre ceea ce îți dorești să faci, ai dori să începi proiecte de avergură și să pui lucrurile la locul lor, înclinația umanitară te poate ajuta la asta.

Partea pe care o joci în viața altor oameni vine acum în prim-plan. S-ar putea să simți că lista de sarcini este prea încărcată cu lucrurile pe care le-ai făcut deja, de obicei pentru alții, și nu mai ai timp să le faci pentru tine.

Poți lua măsuri pentru a atinge și obiective personale pe termen lung și tu. Temperamentul tău joacă un rol important ajutându-te să echilibrezi și să rezolvi decizii legate de tine, de munca ta și de familia ta.

Ar putea părea chiar la un moment dat ca lucrurile să meargă bine, realizările personale afectează însă relațiile cu familia, dacă nu ești atent. Specialiștii din domeniu mass-media se vor descurca cel mai bine și ei vor avea ocazia să călătorească. Sfera ta de influență este enormă.

HOROSCOP. LEU:

Relaționarea față în față te va atrage mai mult acum decât activitățile de grup sau spre alte asociații ocazionale. Dacă ești singur, ești mai dornic decât de obicei să intri într-o relație devotată.

În general, ești flexibil când vine vorba despre emoțiie tale. Foarte dispus să negociezi și să calmezi lucrurile. Mersul afacerilor este ceea ce te face să te bucuri.

Ambiția sau dorința de a fi recunoscut pentru realizările tale este pe prim-plan, fie că este vorba de personal sau profesional, este posibil să-ți dorești mai mult ca niciodată ca ceilalți să te observe.

E momentul să devii liber profesionist sau să începi propria afacere, dacă și alți factori îți sunt favorabili. Evenimentele care au loc acum vor avea o mare influență asupra viitorului tău.

HOROSCOP. FECIOARĂ:

Accentul se pune pe oameni și pe relații, de la personal la platonian și profesional. Vei realiza că pentru a te ajuta să obții succesul oamenii trebuie să își îmbunătățească la rândul lor talentele.

Va trebui să fie atent și cu grijă. Este posibil să nu se întâmple, dar este bine să fii pregătit, să nu se întâmple nimic rău.

În ciuda tuturor acestor lucruri, în această primăvară, grija și nevoia de a fi în preajma celor dragi, o companie plăcută și sentimentul general de comunicare și nemulțumire vor fi în prim plan și ele.

Accentul se pune pe noi și nu pe mine. Poate fi un moment destul de plin pentru persoanele care lucrează în consultanță sau direct cu clienții. Ai tendința de a acționa și de a reflecta automat ce gândești, de aceea ai putea fi ca o carte deschisă pentru unii.

HOROSCOP. BALANȚĂ:

Este posibil să faci schimbări la locul de muncă sau în profesie, în relațiile cu colegii și prietenii, în sănătate și dietă. S-ar putea să existe o tulburare sufletească datorate dificultăților financiare în special în ceea ce privește plățile, care sunt în așteptare.

De exemplu: Dacă ești patron de firmă sau ai o mică firmă nu poți să dai salariile la timp și ideea asta te obsedează. O datorie grea sau o rată la o bancă, sănătatea și beneficiile angajaților, toate astea te pun în gardă.

Nu aștepta recunoștință și aprecieri, continuă și fă tot ceea ce e de făcut. Este o fază care ofertă oportunitatea de a scăpa de ceea ce nu funcționează în viața ta, descoperind totodată ce se întâmplă.

Ai putea căuta obiectivul principal și chiar să te strădui să te perfecționezi în munca pe care o ai. Eficiența ar trebui să fie obiectivul tău principal. Pofta de iubire plutește în aer.

HOROSCOP. SCORPION:

În această primăvară vei dori în special să te cufunzi în viața casnică și de familie. Ești mai receptiv, mai blând, tinzi să fii sentimental și nostalgic.

Încearcă să fii cooperant cu privire la problemele de relație, deoarece este nevoie de ceva timp ca să le poți rezolva.

HOROSCOP. SĂGETĂTOR:

Evaluarea de început de an a mers bine și acum te bucuri de o creștere a statutului profesional. Competențele tale manageriale au fost remarcate și pot fi compensate ca o creștere sau promovare.

În schimb pot apărea probleme de relație determinând o eventuală disipare a lucrurilor. Fă din fericirea la domiciliu o prioritate, o investiție.

Ar fi necesar acum o reparație în casă, o mașină nouă, dacă îți dorești, un curs de specializare undeva în străinătate.

Veniturile vor spori destul de mult, te bucuri de asemenea, de fericire și de siguranță în casă. Averea ta este să le arăți altora că știi să te îngrijești de problemele lor.

HOROSCOP. CAPRICORN:

Este o perioadă neutră pentru ei, nu sunt nici la maxim, nici la minim. Una în care el se simte extrem de pământean și de stabil.

Este ușor să te implici într-o anumită misiune, să faci progrese, productivitatea va fi un pic mai lentă, dar este constantă, partea intangibilă a personajului tău vine în prim-plan în primăvara aceasta, unul din motive fiind că s-ar putea să te aflii într-o postură care implică foarte multă responsabilitate.

Persoanele cu vârstă mai înaintate, mai mature sau mai experimentate pot fi ascultate acum. Te simți neliniștit când vine vorba de bani și cheltuieli, ești înclinat să dorești mai multe lucruri în jurul tău.

Capacitatea de a relaționa bine cu ceilalți ar putea spori propriile finanțe personale. De asemenea este o opoziție stabilă pentru problemele de dragoste.

HOROSCOP. VĂRSĂTOR:

Chestiunile financiare devin importante sau cel puțin accentul principal cade pe ele, dar trebuie să te gândești și la lucruri mai bune. Proprietatea și bunurile, chiriile, fondurile de investiție, chiar și tranzacțiile în numerar îți pot fi de folos, pot fi profituri și venituri și din proprietăți, din terenuri și din imobile.

Asta ar însemna că trebuie să câștigi bani. Îți poate da un sentiment de securitate falsă, atenție! De fapt s-ar putea să bați la o ușă închisă, în ceea ce privește cariera sau câștigurile personale prin vanitate și prin supraevaluare.

Spune ce gândești, dar fă-o cu prudență și calm. Știi instinctiv ce funcționează mai bine pentru tine. Urmează-ți intuiția cât mai mult posibil. Există o anumită determinare în interiorul tău de a-ți schimba nu numai viața sau circumstanțele, ci practic și imaginea.

HOROSCOP. PEȘTI:

Va trebui să îmbunătățești relațiile cu colegii, cu subordonații și șefii. Nu este un moment bun pentru a contesta sistemul, stresul și neglijența îți pot crea probleme, este un timp foarte bun pentru autoevaluare introspectivă cu un grad înalt de onestitate și obiectivitate.

În felul acesta, vei găsi mulțumirea, succesul și fericirea, care vor veni din atitudinea ta schimbată. Se instalează și o schimbare de registru emoțional, este posibil să fie dificil pentru a-ți defini acțiunile și obiectivele.