Radio Simplu

Ce se spune despre oamenii care au picior de tip grecesc

Forma picioarelor tale este unica, asa cum este si personalitatea ta! Dar exista cateva tipare comune cu care se poate asemana si care sunt reprezentative pentru anumite trasaturi de caracter. Urmareste desenele de mai jos si vezi cu care tip de picior se aseamana forma picioarelor tale.

Nu doar palmele si degetele de la maini vorbesc despre caracterul si personalitatea ta. Si forma picioarelor este un factor important. Priveste cum sunt asezate degetele de la picioare, urmareste schema de mai jos si afla in ce tipar te incadrezi. Vei fi surprinsa sa descoperi ce lucruri dezvaluie despre tine.

Piciorul egiptean sau piciorul comun

Degetul mare este lung, iar celelalte degete se micsoreaza treptat formand o linie descendenta. Este o forma foarte raspandita, mai ales in randul femeilor din Europa, si este specifica persoanelor deschise, sociabile si comunicative.

Daca forma picioarelor tale arata astfel, esti o persoana placuta, organizata si echilibrata. Iti place sa muncesti si sa creezi, sa descoperi lucruri noi si sa calatoresti.

Piciorul drept sau piciorul roman

Este o forma raspandita mai mult in randul barbatilor si este caracteristic prin faptul ca primele doua degete mici sunt aproape egale cu degetul mare. Se spune despre cei care au aceast tipar ca sunt persoane carismatice, glumete si foarte comunicative.

Daca picioarele tale au aceasta forma, esti apreciata pentru onestitatea si harnicia ta, pentru firea ta prietenoasa si pentru generozitate. Esti atasata de familie si iti protejezi prietenii, stii ce vrei in viata si poti face multe compromisuri pentru a-ti atinge visurile.

Piciorul grec sau piciorul flacara

In cazul in care cel de al doilea deget este mult mai lung decat celelalte, inseamna ca forma picioarelor tale este de origine greaca. Ea tradeaza o fire creativa, vesela si placuta, dar si inselatoare. Ai capacitati de lider, stii sa ii motivezi pe cei din jur si esti un bun comunicator.

Dar stii sa folosesti puterea cuvintelor doar in beneficiul tau si poti fi adesea zgarcita sau indiferenta cu ceilalti. Piciorul grec este specific persoanelor egoiste, materialiste si foarte ambitiose.

Piciorul taranesc sau piciorul patratos

Daca toate degetele mici sunt egale, iar degetul mare putin mai lung, ai un picior patratos sau taranesc. El este specific firilor practice, calme si obiective. Esti muncitoare, hotarata si foarte sigura pe tine.

Cand dai de greu, stii sa ocolesti obstacolele si sa te intorci pe drumul tau drept. Prietenii stiu ca se pot baza pe tine la nevoie si ca iti respecti promisiunile. Dar, daca te jigneste cineva, nu il mai ierti niciodata! Vorbesti deschis si le spui verde in fata tuturor ce gandesti.

Ce arata forma picioarelor tale daca ai spatii mari intre degete

Spatiul mare dintre primul si al doilea deget tradeaza firea ta practica si bine ancorata in realitate. Ai obiective clare, imediate, pentru care muncesti cu drag. Nu iti place sa visezi la lucruri pe care nu le poti avea niciodata. Esti generoasa si iubesti din toata inima, iar familia stie ca se poate sprijini pe tine oricand.

Spatiul dintre al doilea si al treilea deget este si el des intalnit la multa lume. Este specific intelectualilor ambitiosi, dar si persoanelor care nu se lasa influentate de emotii. Logica primeaza si nu se lasa coplesiti nici de necazuri, nici de succese, dar isi cunosc bine valoarea.

Daca esti curioasa ce mai poti afla despre tine, citeste si ce spun degetele de la maini despre firea ta ascunsa!