Radio Simplu

Ce sunt visele pre-cognitive, cum le recunoști și cum le interpretezi

Unii oameni își amintesc majoritatea viselor. Cu toate acestea, există unii care au vise precognitive și doresc să nu-și amintească deloc de ele.

Sensul de bază al acestor vise este de a putea vedea viitorul, prin metode extrasenzoriale.

În acest caz, visele pot fi psihice. În timp ce atât de mulți oameni cred că visele lor preconizează viitorul apropiat, alții cred că aceste idei sunt doar o coincidență.

Cum să recunoști visele precognitive?

Nu este întotdeauna ușor să afli dacă visele pe care le ai sunt prețioase sau doar visuri obișnuite. Cu toate acestea, există semne care indică aceste tipuri de vise, ajutându-te să înțelegi cum să le rezolvi.

Cele mai multe vise precognitive pot fi recunoscute în mai multe moduri:

1. Indicatori senzoriali

Da, unele imagini vii sunt de fapt vise psihice, dar nu toate. O modalitate de a afla dacă experiențele senzoriale sunt într-adevăr indicatori, este aceea de a evalua cât de puternic apar elementele.

De exemplu, dacă poți auzi în mod clar voci, în visul tău și poți să îți amintești declarațiile făcute, atunci te vei trezi adesea și vei auzi exact despre ceea ce a fost vorba.

Acest lucru funcționează, de asemenea, pentru experiențe vizuale și alte sentimente senzoriale puternice.

Acordă o atenție deosebită acestor detalii.

2. Vise frumoase/urâte

Dacă visul pare să te irite atât în timp ce visezi, cât și când te trezești, ai putea avea vise de precogniție. Poți să te trezești și să fii agitat din cauza visului și apoi să te întorci la somn.

Unele dintre aceste vise pot fi viziuni ale lucrurilor teribile, în timp ce altele pot fi evenimente pozitive.

3. Urgențe

Din moment ce visele precognitive înseamnă a asista la situații viitoare, derivate din abilitățile psihice, vei simți adesea o urgență în legătură cu aceste vise. După ce te trezești, vei simți nevoia de a face ceva sau de a fi undeva.

4. Visele în care apar alți oameni

Știi cum uneori visezi despre tine și despre lucrurile ciudate pe care le faci? Ei bine, un vis psihic va fi mai mult despre altcineva. În aceste vise, alți oameni fac lucruri, vorbesc și îndeplinesc o parte a unor evenimente complicate. Deci, în mod sincer, vei fi absent, ca și cum ai fi privitorul vieții altcuiva.

5. Detalii vii

Visele precognitive, spre deosebire de cele mai vii, vor avea detalii mult mai clare. În timp ce vei observa imagini pe care ți le poți aminti și sunete care stau în urechile tale toată dimineața, după trezire, aceste vise sunt aproape supranaturale.

Detaliile acestor vise par atât de solide, încât le poți contacta și chiar atinge. Uneori, în timpul acestor vise, oamenii pe care îi visezi par foarte reali.

Cum să interpretezi visele pre-cognitive?

Analizarea viselor este importantă deoarece există un motiv pentru care le ai. Există moduri diferite în care poți vedea aceste vise și pași simpli spre înțelegerea provenienței și a motivelor pentru care acestea se întâmplă.

Iată ce ai de făcut:

1. Jurnalul de vise

Pun pariu că ai auzit de jurnalul viselor, nu-i așa? Ei bine, ca adolescent, am încercat să fac asta.

Deci, este destul de evident de ce ar trebui să îți faci unul. De îndată ce te trezești, scrii cât mai multe elemente ale visului. Chiar dacă în memorie există doar bucăți de vis. Dacă nu visezi, scrie apoi „Nu îmi amintesc nimic”.

2. Uită de dicționarele pentru vise

Nu le mai utiliza, căci de cele mai multe ori, aceste detalii vor fi doar simboliste.

Gândește-te doar la ce s-a întâmplat în visul tău și conectează imaginile la evenimentele din viața ta.

3. Detalii simple

Acordă atenție detaliilor simple în vis. Deși aceste elemente pot părea destul de banale, ar putea avea un sens mai mare. Pune întrebări despre detalii și află mai multe despre ceea ce poate însemna visul pentru tine.

4. Terapii și vise

Nu te baza pe marile revelații ale terapeuților, care folosesc interpretarea viselor ca pe unicul lor instrument. De fapt, nu asta fac terapeuții reali. În schimb, terapeuții calitativi ajung să cunoască pacientul cu mult înainte de a vorbi despre vise și elemente de vis.

Puterea visului pre-cognitiv

Oh, cât de puternice sunt visele pre-cognitive. Ele spun despre evenimentele negative și pozitive care ne lasă cu un sentiment preconceput sau cel puțin ceea ce începem să credem.

Deci, examinează-ți viața și conectează aceste detalii cu realitatea. Apoi, poți interpreta și separa visele de realitate, lăsând restul de partea sorții.