Radio Simplu

ZODII CARE SE VOR ÎNDRĂGOSTI ÎN VARA 2019

Dacă în această primăvară nu te-ai îndrăgostit, nu este cazul să disperi. Vara 2019 va fi un sezon interesant pentru toate zodiile. În timp ce unele vor avea un noroc ieșit din comun, alți nativi vor avea parte de o influență pozitivă pe plan amoros.

În vara 2019, doar 3 zodii se vor îndrăgosti nebunește. Se pare că sezonul cald le va face pe aceste zodii să simtă fluturași în stomac, dar și fiorii iubirii adevărate. Venus, planeta iubirii, va fi în retrograd și va aduce prosperitare, iubire și afecțiune în viața nativilor. Așadar, de pe 2 iunie pana pe 30 august, cele 3 zodii de mai jos trebuie să fie atente la semne și să nu rateze această ocazie.

Află mai jos despre cine este vorba!

Berbec: lucrurile devin interesante în dormitor

Deoarece Venus se va afla și în Balanță (un semn zodiacal romantic), tot universul se va alinia în favoarea ta și te va ajuta să găsești o persoană care te va fascina. Totuși, încearcă să nu depui prea multe eforturi pentru a impresiona persoana greșită, deoarece o poți rata pe cea potrivită. Nu uita că partenerul perfect pentru tine va fi cel cu care vei împărtăși un nivel mare de compatibilitate. De pe 2 iunie, vei avea parte de energia pozitivă a astrelor în a 8-a Casă a Misterului. Așadar, îți vei îmbrățișa senzualitate și vei atrage foarte mulți parteneri în perioada care urmează.

Scorpion: atragi foarte mulți parteneri

Venus va staționa în prima parte a procesului de retrogradare în zodia ta. Așadar, începutul acestei veri va fi doar despre iubire, dar și despre multe momente frumoase. Vei avea parte de un final de vară destul de zbuciumat, plin de sentimente contradictorii și de confuzie. Totuși, vei dori și vei fi dorită, ceea ce îți va aduce o foarte mare satisfacție. Emani o putere de atracție pe care mulți parteneri o vor remarca. Așadar, să nu fii surprinsă dacă vei ieși mai des la întâlniri sau dacă vei avea foarte mulți parteneri.

Balanță: vei începe o nouă relație

Planeta iubirii se va muta în semnul tău. Această mișcare a planetei iubirii îți poate schimba complet viața și îți poate aduce dragostea vieții tale. Îți vei petrece toată vara într-o atmosferă romantică cu jumătatea ta. Ești încrezătoare în propriile forțe, iar carisma și eleganța te vor ajuta să atragi exact persoana de care ai nevoie în acest moment.

Zodiile care se vor îndrăgosti în vara 2019 trebuie să fie atente la semne și să profite de această perioadă pentru a fi fericite!