Radio Simplu

S-a pozat pe plajă cu cei doi copii și a postat imaginea pe Facebook. În câteva minute ceva neașteptat s-a întâmplat. Privește imaginea cu atenție și vei înțelege de ce

S-a pozat pe plajă cu cei doi copii și a postat imaginea pe Facebook. Kirsten Bosly, din Perth, Australia, a devenit celebră peste noapte, după ce a postat un mesaj extrem de puternic despre imaginea corporală.

Femeia a povestit, pe Facebook, că întotdeauna s-a simțit rușinată de felul în care arată în costum de baie și că mereu a evitat să apară în poze alături de copiii ei, scrie lifeaspire.com.

Însă totul s-a schimbat când și-a dat seama că, dacă nu schimbă ceva, va pierde șansa de a fi prezentă în albumul și în memoria copiilor ei.

„Ziua de astăzi marchează un nou început pentru mine. Cea mai mare parte a vieții mele mi-am urât trupul. L-am disprețuit. Am vrut atât de mult ca să-l schimb; Să fiu mai mică, mai subțire…și mai puțin grasă. L-am folosit și l-am abuzat. L-am învinuit pentru multe lucruri. Mi-a fost rușine teribil de formele lui, ca și cum ele m-ar defini pe mine. (…) Am evitat fotografiile, de cele mai multe ori, pentru că nu mi-a plăcut cum arătam în ele. Gata! Adevărul este că m-am săturat să-mi fie rușine de trupul meu. Nu a făcut altceva decât să mă susțină timp de 41 de ani. Așa că astăzi am renunțat la ură și la resentimentele pentru acest corp al meu și am decis că trebuie să mă bucur pentru ceea ce am. (..) Nu mă mai acopăr, fără pantaloni, fără prosop, fără filtre. Doar noi. Și știi ce? Nu îmi este rușine. Mă uit la această fotografie și tot ce pot vedea este cât suntem de fericiți, iar asta e minunat! În sfârșit mă simt liberă și e o senzație minunată!”, a scris ea.