Radio Simplu

3 zodii isi vor schimba destinul in aceasta vara. Vin zile fabuloase

Încet încet, încep să lase problemele în urmă şi să se concentreze pe lucrurile pe care le pot controla şi care le aduc fericire şi împliniri în viaţă. Află în rândurile de mai jos care sunt cele 3 zodii care au parte de cele mai evidente schimbări pozitive în viaţă, în vara 2019.

Taur

Probabil cea mai important perioadă pentru Taur, de vreo 5 ani încoace, este vara acestui an. De felul lui liniştit şi deloc incisiv, Taurul a stat mult prea mult timp în umbra. Nici când ghinioanele ţinute lanţ şi problemele apărute pe toate planurile i-au copleşit sufletul, el nu a făcit nimic să schimbe ceva.

Şi cum să vezi îmbunătăţiri în viaţa ta dacă tu stai, ca un spimplu spectator, şi aştepţi să se resolve toate de la sine? Cu toate astea, spre surprinderea tuturor, peste noapte parcă, a avut loc o uriaşă schimbare în atitudinea acestui nativ.

Începând cu luna aprilie, Taurii au devenit, pur şi simplu, de nerecunoscut. Nu se mai lasă călcaţi în picioare. Nu mai fac ce le dictează alţii. Nu mai lasă de la ei când, în sinea lor, ştiu că nu este cazul.

Încep să spună – simplu şi răspicat, fără să se revolte – ceea ce gândesc şi ce vor. Schimbarea lor de atitudine, venită natural, deloc forţat, le va aduce numai beneficia. Lumea va începe să îi vadă cu alţi ochi şi să îi ia în serios. Lunile de vară vor fi atât de relaxante şi înălţătoare pentru nativii Taur încât aceştia se vor întreba de ce nu au făcut asta până acum. Dar… Mai bine mai târziu decât niciodată, nu?

Fecioară

Încă din primăvară nativii acestei zodii de Pământ au început să guste din schimbările pozitive aduse de astre. Şi asta numai datorită lor. Puterea de analiză, de critică şi autocritică a Fecioarelor a lucrat, în sfârşit, în favoarea lor.

Cum? Simplu. Sfârşitul lui 2018 i-a găsit îngenunchiaţi şi loviţi din toate părţile pe nativii acestui semn zodiacal. Nemulţumiri în lanţ la muncă, inimă frântă din cauza pierderii unei persoane şi relaţii de prietenie terminate brusc.

Astfel că Fercioarele s-au văzut nevoie să facă o analiză la rece a ultimilor ani – care s-au scurs total în defavoarea lor – şi au decis să schimbe ceva în atitudinea lor.

Primăvara i-a găsit deja angajaţi în proiecte noi şi ambiţioase pe plan profesional – proiecte ale căror roade vor începe să le culeagă încă din iunie 2019. Cât despre viaţa personală, Fecioarele sunt de nerecunoscut.

Toată lumea ştie că nu există om mai precaut, mai puţin spontan şi mai pretenţios ca un nativ al acestei zodii – mai ales când vine vorba de alegerile făcute pe plan personal.

Au prieteni puţini dar adevăraţi, pe care se pot baza la orice oră din zi şi din noapte şi, când vine vorba de alegerea partenerului de viaţă, prefer să stea singuri decât să aibă o relaţie în care să nu fie implicaţi 100%.

Acest lucru nu este total greşit, dar trebuie să înveţe să mai lase de la ei şi să nu mai pună atâta presiune pe propria persoană şi pe cei din jur, Brusc, Fecioarele încep să acţioneze după cum le dictează inima şi nu creierul şi, surpriză! Începe să le meargă din ce în ce mai bine.

Sagetator

Sagetatorilor, așa da! Vara 2019 este a voastră! Oricât v-ar plăcea în general să stați deoparte și să nu luați parte în mod direct la acțiune, nu mai este cazul să faceți asta.

Ați avut un început de an deloc ușor, lucru care v-a adâncit foarte tare starea de deprimare în care vă scăldați de ceva vreme. Nemulțumirea de sine a atins cote maxime în primăvara acestui ani, dar complet nemotivat.

Nu uitați un lucru când simțiți că mai rău de atât nu se poate: dacă ești jos, de acum înainte nu poți merge decât în sus! Începutul lunii iunie vă găsește scuturându-vă de neliniști și griji și ambiționați să pășiți – cu curaj – pe un nou drum.

Un drum nou complet necunoscut și plin de semne de întrebare, dar aducător de pace în suflet și împliniri personale și profesionale.

Soluționați problemele de la serviciu care nu vă lăsau să dormiți bine noaptea și, astfel, aveți mai mult timp pentru partenerul de viață pe care l-ați cam neglijat în ultima vreme. Toamna 2019 vă va găsi cu o stare de spirit excepțională, cu putere de muncă și sete de viață.