Radio Simplu

De ce nu a fost invitat Sandel Balan la cununia fiicei sale?

Între Andreea Bălan și tatăl ei a existat mereu o relație mai ciudată. Ani de neînțelegeri au făcut ca cei doi să nu fie neapărat apropiați, însă există anumite momente în viață care fac pe oricine să se gândească de două ori și să își dorească să îngroape securea războiului.

Pentru Andreea Bălan, momentul când va ajunge la altar la brațul lui George Burcea este acel moment. Cu câteva zile înainte de a se căsători civil, artista l-a sunat pe tatăl ei, Săndel Bălan, și i-a făcut o propunere. Aceasta nu l-a invitat la cununia civila, insa i-a spus ca e asteptat la nunta din septembrie.

„Da, este invitat la nuntă. Nu vorbesc zilnic cu el sau foarte des, pentru că nu avem lucruri de împărțit, nu avem ce să ne spunem. Vorbim strictul necesar. Ne sunăm să ne întrebăm de sănătate de Crăciun și de Paște, atât. În rest, nu pot să spun că suntem prieteni”, a spus Andreea Bălan, conform VIVA!
Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit civil
Andreea Bălan și George Burcea au mers la ofițerul stării civile sâmbătă, pe 10 august. Nași le-au fost Aurelian Temișan și Monica Davidescu, care le vor fi alături și în ziua botezului micuței Clara.

În septembrie, Andreea Bălan se va căsători și religios, în aceeași zi în care o va creștina pe mezina ei.

În trecut, securea războiului a mai fost îngropată o dată: atunci când Andreea Bălan a văzut moartea cu ochii, în timpul celei de-a doua nașteri. Atunci, tatăl ei, Săndel Bălan, a lăsat totul și a condus către București, pentru a-și vizita fiica în spital.