Radio Simplu

Imagini șocante din interiorul casei „criminalului din Caracal”, bănuit că a ucis cel puțin două tinere

Mizerie și o sărăcie lucie. Așa arată casa ororilor, acolo unde Gheorghe Dincă, un mecanic din Caracal, este bănuit că ar fi ucis cel puțin două tinere.

Spynews.ro a intrat în posesia unor imagini tulburătoare, care confirmă spusele vecinilor, ce descriau locuința bărbatului ca un loc groaznic, greu de locuit.

În imaginile cu pricina, se pot vedea curtea omului, în care au fost găsite oseminte despre care se crede că ar fi de origine umană. Sunt imagini și din casă, însă, inclusiv cu frigiderul, în care s-ar fi găsit niște pungi cu carne ce au stârnit ipoteze șocante despre soarta fetelor.

Potrivit Antena 3, vecinii au dezvăluit că omul, care locuiește singur și este destul de singuratic, obișnuia să ia la ocazie femei. Bărbatul a locuit o perioadă în Italia, însă s-a întors de bună voie, în urmă cu ceva vreme.

Omul ar avea opt câini și ar locui într-o mizerie profundă, potrivit unei femei care obișnuia să lucreze pentru el.

Inspectoratul de Poliție Olt a confirmat descinderile și faptul că învinuirea oficială este lipsire de libertate.

Prima reacție a „criminalului de la Caracal”. Ce le-a spus polițiștilor

Au trecut peste opt ore de la momentul când polițiștii au descins în locuința lui Gheorghe Dincă, presupusul criminal în serie din Caracal, care ar fi ucis cel puțin două tinere.

În aceste momente, bărbatul este încă în locuința unde ar fi avut loc toate ororile, locuință flancată de zeci de oameni care s-au strâns, așteptând momentul când acesta va fi scos din casă.

Între timp, surse din anchetă au dezvăluit și ce le-a spus suspectul polițiștilor, care îl interoghează în aceste momente. Bărbatul nu ar recunoaște nimic, în timp ce la ușa lui, rude sfâșiate de durere suspină și urlă.

sursa: www.spynews.ro