Radio Simplu

Cum arată mama lui Dan Bălan de la O-Zone la 61 de ani!

Îi mai țineți minte pe băieții de la O-Zona? „Dragostea din tei’ continuă să fie unul dintre cele mai populare hituri de pe planetă, chiar dacă trupa O-Zone s-a destrămat acum mulți ani. În timp ce Dan Bălan, fondatorul O-Zone, a fost superstar în România, mama lui este foarte îndrăgită în Republica Moldova, unde moderează emisiunea „Tanti Ludmila Show.

Deși emisiunea mamei lui Dan Bălan se cheamă „Tanti Ludmila Show, Ludmila Bălan este oricum, numai tanti, nu. La 61 de ani, arată senzațional și nu se sfiește să pozeze în ipostaze îndrăznețe. Fotografiile sale în rochii mulate sau chiar costum de baie sunt foarte apreciate pe rețelele de socializare, fiind urmărită, doar pe Facebook, de peste 12.000 de oameni.

Pe lângă emisiunea TV, Ludmila Bălan cântă, însă nu a ajuns, deocamdată, la popularitatea de care s-a bucurat fiul său.

Ludmila nu pune faptul că, uneori, este confundată cu sora fiului său pe seama operațiilor estetice, despre care se bârfește în Moldova sau a dietelor drastice, ci mai degrabă pe gândirea pozitivă.

‘Cred în energia care se transmite, care face să se întâmple ceea ce vrei să se întâmple cu adevărat’, spune Ludmila Bălan.

Totodată, mama lui Dan Bălan crede că „trebuie să munceşti, să faci sport, să fii atentă la ce mănânci şi cum mănânci. Şi e o muncă destul de grea. E cam greu să te impui, dar am un stimul, pentru că toţi ai casei mă susţin”.