Radio Simplu

INCREDIBIL ce selfie și-a făcut un tânăr din Timișoara pentru a-și umili iubita! Imaginea care a rupt în două Internetul VEZI FOTO

Un adolescent din Timișoara a vrut să-și facă de râs iubita de care tocmai s-a despărțit, iar planul i-a reușit. A postat pe Facebook un selfie care a făcut senzație prin lista sa de prieteni.

Iubita l-a înșelat după câteva luni de relație, iar într-un final s-au despărțit. Tânărul nu a putut însă să treacă ușor peste despărțire și a vrut să le arate tuturor prietenilor ce obiceiuri avea iubita sa. Acesta a postat un selfie în care tânăra, în vârstă de 17 ani, urinează în dreptul unui pom.

Imaginea a stârnit un val de contradicții pe pagina de Facebook, însă autorul a ținut să le explice tuturor de ce a recurs la acest gest.

“Și-a bătut joc de sentimentele mele. Nu am dormit 3 zile și am așteptat-o în fața blocului ei să vorbim. Acum o sună pe maică-mea și face scandal. Ea conștientizează tot ce face. Mie îmi pare rău că am fost cu ea. La câte am aflat că a făcut, mai bine nu eram cu ea”, spune adolescentul.

Tânărul spune că există un filmuleț cu fosta sa iubită, care întreține relații sexuale cu trei băieți în același timp, scrie Cancan.