Radio Simplu

Filmul crimei din Caracal: Gheorghe Dincă a legat-o pe Alexandra cu o sfoară și a lăsat-o să zacă pe podea. Ce i-a făcut monstrul în ultima noapte

Gheorghe Dincă a detaliat noaptea dinaintea crimei petrecută cu Alexandra Măceșanu, pe care ar fi legat-o trâns cu o sfoară groasă de scheletul metalic al patului pentru a nu putea fugi. Potrivit surselor din anchetă, viața Alexandrei a fost curmată în chinuri, în ultima seară.

„Urmele găsite şi declaraţiile bărbatului ne-au condus la ipoteza că Dincă a dormit o noapte cu fata în cameră. Şi a recunoscut. Ca s-o supravegheze, el a dormit în patul pe care era aşezată o saltea, iar Alexandra pe jos legată strâns cu o sfoară pentru baloţi de scheletul metalic al patului, de fapt de unul dintre picioarele patului”, spun investigatorii, potrivit adevărul.ro.

Cazul de la Caracal: 217 polițiști pe teren
Ministrul interimar de Interne Mihai Fifor a anunțat, luni, că 217 angajați MAI sunt implicați în operațiunile de la Caracal, dintre aceștia 46 fiind polițiști de la combaterea criminalității organizate.

“Este bine că se lucrează, că se lucrează în ritm alert și se administrează probe însă informațiile din ancheta procurorilor vor fi oferite de DIICOT. Pot însă să vă ofer câteva repere care privesc eforul angajaților Ministerului de Interne în această anchetă, derulată sub coordonarea DIICOT. Vă asigur că avem în teren la această oră unii dintre cei mai buni specialiști criminaliști ai Poliției Române, precum și un dispozitiv de polițiști din mai multe structuri: poliție judiciară, combaterea criminalității organizate, operațiuni speciale și analiza informațiilor“, a declarat Mihai Fifor.
Ministrul de Interne a dat și câteva cifre. “Avem în teren 46 de polițiști de combatere a criminalității organizate, 23 de criminaliști de la INC, 26 din cadrul Direcției Generale a Poliției București, 27 de la Operațiuni Speciale, 19 de la Direcția de Investigații Criminale, 8 de la Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor, 51 de la Inspectoratul de Poliție Județean Olt, 17 de la Inspectoratul de Poliție Dolj“, a mai spus ministrul interimar de Interne.