Radio Simplu

Mama nu i-a dat niciodată zahăr nici pâine copilului ei, iar rezultatul e uimitor! Cum arată acum copilul care nu a mâncat niciodată zahăr

Grace Cooper are 13 luni dar nu i s-a dat niciodată să mănânce zahăr sau carbohidrați; majoritatea adulților nici măcar nu pot concepe așa ceva! Desigur că mănâncă fructe care conțin zahăr natural, dar nimic care să aibă zahăr adăugat. Mama ei, Shan, este un guru de fitness și mănâncă exclusiv doar carne, fructe și legume.

Deși Shan nu vrea să i se pună o etichetă, dieta pe care o urmează și mama și fiica se numește Dieta Paleo. Familia femeii mai evită și mâncărurile foarte procesate, preferând în schimb mâncarea cât mai naturală. Poate și din cauza acestei diete este Grace un copil sănătos și fericit?

Femeia a spus în public că dacă atunci când va crește nu va mai dori să urmeze această dietă, nu o va obliga. Shan mai spune și că fiica ei a fost bolnavă doar o singură dată în toată viața ei, totuși, medicii pediatrii spun că oricine vrea să își pună copilul să urmeze o dietă trebuie să consulte un specialist. Privește cum arată acum fetița în clipul de mai sus!