Radio Simplu

Cina de seară: Într-o seară, când un bărbat se întoarce acasă de la muncă, le găseşte pe soție şi pe fetiţa sa în bucătărie

Într-o seară, când un bărbat se întoarce acasă de la muncă, le găseşte pe soție 👩 şi pe fetiţa 👧 sa în bucătărie. După ce face un duş,se pune la masă. Ca de obicei, soția îi dă ceva de mâncare într-o farfurie.

De data asta, i-a pus două turte arse. Fără să schiţeze vreun gest, soțul ia puţin unt şi gem, le întinde pe turte şi le mănâncă.

Înainte de culcare, fetița lor 👧 se duce la tatăl 👨 ei şi îl întreabă:

– Tati, cum se face că ai mâncat turtele alea arse fără să îi reproşezi ceva mamei?

Tatăl o ia pe brațe şi îi răspunde cu o voce calmă:– La fel ca mine, mami a lucrat mult astăzi şi din cauza oboselii nu a mai realizat faptul că turtele se ard.

Fetița a ascultat cu atenţie, apoi a rămas pe gânduri…şi s-a retras în camera ei.

După care, tatăl se duce la soție şi îi mulțumeşte frumos pentru cina din seara respectivă. Foarte mirată, femeia îl întreabă:

– Dar chiar ți-a plăcut?

Fără ezitare, soţul îi spune:

– Orice lucru făcut de tine vine din iubire, iar eu apreciez totul la adevărata valoare. Chiar dacă mai greşeşti câteodată, e timpul meu să îţi arăt că şi eu te iubesc la fel de mult.

MORALA: Greşelile nu se mai văd acolo unde există iubire, pentru că dragostea face toate lucrurile perfecte, chiar şi pe cele care par a fi imperfecte ! ♥️🤗