Radio Simplu

Anul nasterii spune totul despre tine! O singura cifra iti dezvaluie intreaga ta viata! Ai curaj sa afli?

Oricat de greu ar parea de crezut, ultima cifra a anului in care te-ai nascut poate dezvalui multe despre tine si despre personalitatea ta. Ai curajul sa afli? Testul acesta este mai simplu decat crezi. Urmareste informatiile de mai jos ca sa afli ce spune ultima cifra din anul in care te-ai nascut despre tine! Exemplu: pentru cei nascuti in 1992, cifra destinului este 2!
Cifrele 0 si 1 (elementul natural metal) arata despre tine faptul ca ai un caracter puternic si o vointa de fier, cu care poti rasturna muntii! Nimic nu pare prea greu pentru tine si orice obstacol este doar o alta provocare la care tu gasesti usor solutie. Ai un suflet bun si iubesti generozitatea si stabilitatea.

Cei care au ultima cifra din anul nasterii 2 sau trei (elementul natural apa) sunt persoane cu un suflet mare, care nu rateaza nicio ocazie pentru a-i ajuta pe cei din jur. Imaginatia bogata si seriozitatea te fac mereu sa ai succes in cariera. Nu refuza niciodata sa iti asculti instinctul, fiindca el nu da gres.

Daca ai ultima cifra din anul nasterii 4 sau 5, atunci inseamna ca ai drept element natural lemnul si asta arata despre tine ca ai multa incredere in fortele personale. Nu duci lipsa de originalitate si iti este extrem de usor sa te remarci in tot felul de situatii, atat in cariera, cat si in grupurile de prieteni. Oricat ai incerca nu vei reusi niciodata sa dai dovada de egoism, scrie bzc.ro.

Elementul foc este pentru cei care au ultima cifra 6 sau 7. Iubesti aventura si calatoriile in jurul lumii. Totusi ai si un mare defect: lipsa de rabdare si tendinta de a sari peste anumite etape. Ai grija, acest lucru ar putea sa te coste in timp.

Daca ai ultima cifra 8 sau 9, atunci elementul tau este pamantul si esti o persoana de incredere, inzestrata cu multa sensibilitate si atentie pentru cei din jur. Totusi, uneori ai tendinta sa iei prea in serios glumele celor din jur. Iubesti ordinea, disciplina si lucrurile facute ca la carte!