Radio Simplu

Miley Cyrus și prietena sa Kaitlynn Carter, surprinse în ipostaze intime la piscină. Imagini fierbinți cu starletele proaspăt divorțate

Miley Cyrus a fost surprinsă în ipostaze intime alături de prietena sa, Kaitlynn Carter, la scurt timp după ce a anunțat divorțul de Liam Hemsworth.

Miley Cyrus cunoscută de publicul larg după lansarea hitului „The Party In The USA”, a fost surprinsă în ipostaze intime alături de prietena ei, care la rândul său este și ea proaspăt divorțată. Cele două starelete au sărbătorit noul lor statut pe malul lacului Como, din Italia.

Miley și Kaitlynn s-au relaxat la piscina hotelului la care sunt cazate și au atras atenția turiștilor cu gesturile de afecțiune pe care le-au împărtășit.

Imaginile postate pe platforma americană TMZ, le arată pe cele două în ipostaza de iubite. Miley și Kaitlyn, se sărută și se ating tandru în prezența celei de-a treia prietene cu care au plecat în vacanta.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth au divorțat după 8 luni de căsnicie și 10 ani de relație

În luna iulie a acestui an, Miley a recunoscut că este atrasă de femei, în același mod în care este atrasă și de bărbați.
Miley și Liam s-au despărțit după o relație de 10 ani, la 8 luni după căsătorie. Un apropiat de-al cântăreței a declarat pentru publicația People că „Liam și Miley au căzut de acord să se despartă. Ei au decis că este mai bine să se focuseze pe propriile lor persoane și cariere. Ei rămân în continuare părinții dedicați  ai animalelor de companie pe care le dețin împreună. Vă rugăm să le păstrați intimitatea.”

Kaitlynn s-a despărțit la rândul său de Brody Jenner la scurt timp după ce își rostiseră legămintele în luna iunie. Cele două sunt prietene de mult timp, menționează cei de la TMZ.