Radio Simplu

Diana este politista intr-o comuna din Suceava! Are bani si vine zilnic la serviciu cu un BMW! Ce s-a intamplat cand i s-a cerut sa conduca Loganul institutiei intrece orice imaginatie:

Un caz mai puţin obişnuit a avut loc la Secţia 4 Poliţie Rurală Gălăneşti, unde o tânără agentă a refuzat să urce la volanul Logan-ului de serviciu. Diana Mihaela Tătaru a făcut un atac de panică în momentul în care i s-a cerut să ducă autoturismul, din dotarea secţiei la Suceava, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava pentru efectuarea unei revizii.

La faţa locului a fost chemată o ambulanţă., iar medicii care au consultat-o au ajuns la concluzia că tânăra nu are nevoie să fie transportată la spital. Totuşi, poliţista a insistat să fie transportată la spital, astfel încât a fost dusă la unitatea spitalicească din Rădăuţi, potrivit monitorulsv.ro. Incidentul a avut loc în luna iulie a acestui an.

Verdictul dat de echipajul de pe ambulanţă a fost confirmat şi la spital. Ulterior, poliţista a plecat înapoi la locul de muncă, cu aceeaşi ambulanţă cu care venise de la Gălăneşti. După ce a ajuns înapoi la sediul Secţiei 4 Polişie Rurală Gălăneşti, Diana Mihaela Tătaru a urcat la volanul autoturismului marca BMW X3, cu care a plecat acasă.

Potrivit sursei citate, după acest incident, ea a stat mai mereu în concediu medical. A fost înaintat un raport la Secţia Control Intern din cadrul IPJ Suceava, care i-a audiat pe toţi poliţiştii de la Secţia din Gălăneşti, mai puţin pe Diana Mihaela Tătaru.