Radio Simplu

Descinderi în casa unui interlop

Un cunoscut interlop din Iași, Nicușor Moldovanu supranumit Johnny Chass, s-a trezit cu mascații la ușă în noaptea de vineri spre sâmbătă. Bărbatul este bănuit că și-ar fi trimis iubit la produs.

Nicușor Moldovanu este un cunoscut al Poliție. Bărbatul a provocat mai multe probleme și a fost implicat în numeroase scandaluri. Mai mult, în ultimul timp declarase război chiar și polițiștilor. Vineri noapte mascații au pătruns în apartamentul acestuia, iar Johnny Chass a fost reținut pentru 24 de ore.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism. În cadrul cercetărilor, a fost efectuată o percheziție domiciliară. De asemenea, în baza probatoriului administrat în cauză bărbatul, de 38 ani bănuit de comiterea faptei a fost reținut pentru 24 ore. Cercetarile continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt. Astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă judecătoria Hârlău cu propuneri legale.”, potrivit autorităților.