Radio Simplu

Cum arătau vedetele româneşti în copilărie

Pe atunci nici nu aveau habar că astăzi vor fi printre cele mai cunoscute vedete din România. Îşi duceau viaţa departe de reflectoare, asemenea oricărei persoane care nu are de-a face cu celebritatea. De aceea, ne-am gândit să facem o galerie foto cu imagini surprinse în copilăria vedetelor pentru a vedea dacă vă e uşor să le recunoaşteţi sau nu.

În prezent, este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de la noi din ţară. Şi deşi vocea ei răsună, într-adevăr, chiar şi peste hotare, ea este la fel de modestă ca întotdeauna. Vorbim de jurata X Factor, Delia Matache, pe care o vedem aici într-o imagine din primii ani de viaţă, la mare.

În prezent, trece printr-o perioadă extrem de grea, dar totodată frumoasă. Este însărcinată pentru prima dată, însă tatăl copilului ei este după gratii şi căsătorit cu o altă femeie. V-aţi prins, suntem siguri, că este vorba despre Valentina Pelinel. Vedeta a postat de curând o imagine din copilărie ei, pe contul ei de Facebook. „1981…mama avea 25 de ani şi eu 1 an. E una dintre pozele mele preferate, aşa că, dacă o mai postez din când în când, să nu vă supăraţi”, a scris modelul ca descriere la postarea aceasta.

Cum arătau vedetele româneşti în copilărie
O ipostază în care mulţi dintre noi ne-am lăsat surprinşi. Se-ntâmpla prin anii `90, când toţi fotografii aveau, parcă, acest cadru prestabilit. Şi Dorian Popa are o astfel de amintire, pe care a ţinut s-o împărtăşească şi fanii lui internauţi.

Pantofii lui sunt purtaţi pe cele mai prestigioase podiumuri. A încălţat destule vedete şi a ajuns, prin multă muncă şi dăruire, unul dintre cei mai respectabili designeri din ţară. Vorbim de Mihai Albu, dacă încă nu v-aţi dat seama, care este fotografiat aici în primii ani de viaţă.

Acum cucereşte top după top, însă atunci singura ei pasiunea era joaca cu păpuşele. Ne referim la simpatica Nicole Cherry, care este surprinsă în această fotografie pe când avea trei anişori.

Cum arătau vedetele româneşti în copilărie
Nu de puţine ori a fost numită una dintre cele mai sexy artistă din ţară. Şi deşi a crescut în Australia, ajunsă în ţară, Xonia a devenit şi una dintre cele mai îndrăgite artiste autohtone. Iat-o aici în şcoala primară.

Zâmbetul ştrengăresc din această fotografie o dă de gol pe simpatica Elena Gheorghe. Aici, Elena avea 7 ani şi era în primele zile de şcoală.

Oana Zăvoranu mult mai paşnică decât în prezent. Şi mai simpatică, am îndrăzni să spunem!

Nici pe Andreea Marin nu ne este uşor s-o reunoaştem în această ipostază. Nu ştiam că a luat lecţii de pian şi nici că a fost atât de simpatică.

Antonia este, poate, vedeta pe care o recunoaştem cel mai uşor. E la fel de frumoasă şi de veselă!