Radio Simplu

Adriana Titieni si Alexandru Papadopol s-au iubit și în tinerețe?!!! Cei doi actori ar fi avut o relație timp de 3 ani!

Adriana Titieni și Alexandru Papadopol, cel mai nou cuplu din lumea actorilor, ar putea să nu fie atât de nou. Cei doi actori se cunosc de foarte multă vreme și se pare că au mai avut o relație cu mulți ani în urmă.

Adevărul despre relația dintre Adriana Titieni și Alexandru Papadopol. Cei doi actori ar fi format un cuplu și în trecut.

Adriana Titieni a povestit, într-un interviu din 2007, despre o fostă mare iubire, iar profilul băiatului din poveste se potrivește perfect cu cel al lui Alexandru Papadopol.

”Evident. Am avut o relație de 3 ani, pe care o consider eșuată, dar eram amândoi copii, amândoi am făcut greșelile inerente vârstei, lipsa de răbdare, de înțelegere și, până la urmă, a fost incompatibilitate. Acum, privind în urmă, îl cunosc, e cunoscut, mă uit la el și-mi dau seama că era totală incompatibilitate. Dacă stau să-mi pun problema, între noi doi, între mine și cealaltă parte din relație, nu avea cum să meargă, suntem doi oameni total incompatibli, dar era nebunia tinereții, a adolescenței”, a declarat Adriana Titieni pentru Marea Dragoste / Tango.

În continuare, jurnalista a întrebat-o dacă persoana despre care a vorbit este tot o vedetă. ”Da, dar atunci nu era vedetă, noi pur și simplu ne-am cunoscut în orașul nostru natal”, a mai spus Adriana.

Adriana Titieni și Alexandru Papadopul au fost colegi și în facultate

Vedetă și din orașul natal al Adrianei Titieni este chiar Alexandru Papadopol. Cei doi actori sunt născuți în Râmnicu Vâlcea la distanță de un an: ea – în 1976, el – în 1975. Ei au fost și colegi de facultate însă în ani diferiți: Adriana Titieni a absolvit cursurile UNATC în 2001 iar Alexandru Papadopol, un an mai târziu.

În anul I de facultate, Adriana l-a cunoscut pe Adrian Titieni care i-a fost profesor iar un an mai târziu s-a căsătorit cu acesta și a rămas însărcinată.

Alexandru Papadopol s-a căsătorit cu Ioana Ginghină în 2006, la doar câteva luni după ce au devenit oficial un cuplu. Ei erau însă prieteni de mai bine de 3 ani.
În urmă cu câteva zile, Adriana Titieni și Alexandru Papadopol au fost surprinți de paparazzi sărutându-se în mijlocul străzii. Se pare că Adriana Titieni și Alexandru Papadopol au divorțat pentru a fi împreună.