Radio Simplu

Cum a slăbit Liviu Guță 17 kg în 3 săptămâni fără să facă sport: «Arătam ca un om de zăpadă»

Liviu Guţă (40 de ani) poate lesne defila pe podiumul de modă, după ce a reuşit să scape de 17 kilograme, lăudându-se pe conturile sociale cu noul său look. Nicolae Guţă (51 de ani) a reuşit să topească 25 de kilograme, iar Vali Vijelie a dat jos 15 kg. Fanii i-au felicitat pentru ambiţie, căci nu e deloc uşor să înlocuieşti şaorma cu salată de roşii.

Maneliştii au un program de viaţă haotic. După obositoarele cântări, prin toate colţurile ţării, ei înfulecă adesea, pe nerăsuflate, câte o şaorma sau câte un sendviş, prin benzinării. Toate aceste bombe calorice şi-au pus amprenta pe starea de sănătate a artiştilor Liviu Guţă şi Nicolae Guţă. Avertizaţi de medici că sunt la un pas de moarte, ei şi-au schimbat brusc stilul de viaţă.

Acum, după ce au trecut la dietă, cei doi sunt de nerecunoscut, ba chiar s-au văzut nevoiţi să-şi refacă garderoba de scenă. Liviu Guţă a menţionat pentru Click!: “Am reuşit să slăbesc 17 kg în nici trei săptămâni, pentru că ajunsesem să arăt ca un om de zăpadă. M-am văzut la televizor şi m-am speriat. Nu am făcut şi nici nu fac sport, am o bicicletă acasă, dar nu mă dau în vânt după ea. Am reuşit să scap de kilogramele în plus după ce am fost la nutriţionist şi mi-a dat o dietă personalizată. Aşa că dimineaţa la ora 8.00 beau o cafea fără zahăr, la 10.00 mănânc brânză dietetică cu castraveţi, roşii sau ardei gras, la 14.00, peşte la grătar cu lămâie şi salată, iar seara, ultima masă, este la ora 18.00 şi conţine mămăligă cu brânză dietetică. Însă pot să mănânc şi fructe între mese: pere, mere sau kiwi. S-a îmbunătăţit chiar şi viaţa sexuală şi nu mai sforăi”.

Liviu avea 106 kilograme, iar acum are 89. Dar un exemplu de ambiţie e şi Nicolae Guţă, care a topit brusc 25 de kilograme, după ce colesterolul ajunsese la cote alarmante. “Am avut 104 kilograme şi probabil că din cauza supărărilor şi viaţa mea din trecut în neregulă mi-am găsit remediul şi alinarea în arta culinară. Ştiu să fac mâncare şi mi-am administrat cam 104 kilograme”, a declarat el, la Antena Stars. Nici Vali Vijelie (45 de ani) nu s-a lăsat mai prejos, urmând exemplul colegilor săi de breaslă. A exclus din alimentaţie prăjelile şi dulciurile şi a reuşit să scape de 15 kilograme, având acum 85.