Radio Simplu

Gabriela Cristea, pusa din nou pe liber la Antena Stars

Toamna aceasta vine cu schimbari importante in televiziunile din Romania. Pe de o parte, vor debuta noi productii TV de la care se asteapta succes fulminant, iar pe de alta vor fi scoase din grila de programe anumite proiecte care nu au fost foarte bine primite de public sau pentru a face loc altor emisiuni.

Aflata in concediu de maternitate, Gabriela Cristea a fost inlocuita in primavara, la carma emisiunii „Te iubesc de nu te vezi!” de la Antena Stars, de actrita Bianca Sarbu.

Intre timp, aceasta din urma a fost repartizata la o alta emisiune, „Dragoste fara secrete”, dar nu pentru a-i face loc Gabrielei, inca in pauza de televiziune, dupa ce a nascut in mai, ci pentru ca „Te iubesc de nu te vezi!” a fost scoasa din grila.

Gabriela Cristea pare ca traieste un deja-vu pentru ca o situatie similara a mai trait si acum doi ani, cand a pierdut emisiunea „Te vreau langa mine” de la Kanal D, cand era insarcinata in sapte luni cu prima fetita si se pregatea sa intre in concediu de maternitate.

La vremea aceea, Bianca Dragusanu i-a luat locul in echipa „Te vreau langa mine”.