Radio Simplu

Sotia lui Lupu Rednic, experienta traumatizanta dupa ce a slabit 33 de kilograme: “Mi-a cazut parul”. Cum arata in prezent artista

Lupta cu kilogramele în plus nu e deloc uşoară. Atât existenţa lor, cât şi războiul pornit odată cu decizia de a slăbi poate duce la o depresie cruntă. Din nefericire, mai sunt şi cazuri în care apar şi alte efecte negative.
În această situaţie se regăseşte Cornelia Rednic, care a dat jos 33 de kilograme în trei luni. Artista de muzică populară a povestit recent prin ce chinuri a trecut în urmă cu ceva timp.

Soţia lui Lupu Rednic a mărturisit într-un platou de televiziune cum a fost experienţa ei atunci când a decis să slăbească. Cântăreaţa a spus că a topit 33 de kilograme în trei luni cu ajutorul unei diete, pe care a urmat-o cu multă stricteţe.

“Mă înfometam. După ce am slăbit nu mi-a mai plăcut de mine. Nu-mi plăcea deloc de mine. Aveam impresia că-mi ies ochii din cap, că-mi ies urechile în evidenţă. Mă simţeam urâtă. Mâncam mere, morcovi, iaurt şi uneori carne de pui fiartă. La ora 12:00 un iaurt, după nişte morcovi, apoi la ora 17:00 niste cărnita de pui cu ceva legume. Când mi se făcea foame, mâncam portocale”, a declarat cântăreaţa de muzică populară în cadrul unei emisiuni.

Vedeta a avertizat femeile care vor să urmeze vreun regim că, înainte să-l înceapă, trebuie să meargă la un nutriţionist. Cornelia Rednic a mai spus că după ce a slăbit şi a ajuns la puţin peste 50 de kilograme, se uita în oglindă şi nu se regăsea, scrie cancan.ro.

“Nu discutasem cu niciun nutriţionist, ceea ce a fost foarte rău. După trei luni, mă simţeam fără putere şi mi-a căzut părul din cap. După ce am slăbit, ajunsesem la 50 şi ceva de kilograme, nu mă regăseam. Mi se părea că sunt deformată. Nu mai eram deloc pozitivă. Nu recomand nimănui ce am făcut eu”, adăuga Cornelia Rednic.

Soţia lui Lupu Rednic a spus că nu este adepta mersului la saloanele de înfrumuseţare, unde, cu ajutorul unor aparate şi proceduri, poţi sblăbi.