Radio Simplu

Nadia Comaneci si Bart Conner, dupa 24 de ani de la nunta din Romania. „Imi vine greu sa …

Zeita de la Montreal si sotul ei, fostul gimnast american Bart Conner, au sarbatorit cea de-a 24-a aniversare a nuntii. Nadia Comaneci sustine ca este o femeie norocoasa.

27 aprilie 1996, ziua in care Nadia Comaneci (58 de ani) si Bart Conner (62 de ani) deveneau sot si sotie in fata lui Dumnezeu, o zi pe care cei doi nu o vor uita niciodata.

Dupa ceremonia religioasa, Nadia a declarat ca „azi, Olimpiada de la Montreal din 1976 a cazut pe locul doi”.

La 24 de ani de la marele eveniment care s-a serbat la Manastirea Casin din Bucuresti, celebrul cuplus si-a aniversat din nou aceasta zi, fostul gimnast american a impartasit vestea cu fanii de pe retelele de socializare.

„Imi vine greu sa cred ca frumoasa noastra nunta a fost acum 24 de ani, in aceasta zi. La multi ani, Nadia Comaneci”, a scris Bart Conner pe Twitter.

Cum a decurs cununia religioasa dintre fosta gimnasta si fostul gimnast.

„Am locuit cu totii timp de o saptamana la Hotel Lido, rebotezat Hotel Nadia, deoarece il ocupaseram in intregime”, a povestit Nadia in cartea autobiografica Scrisori catre o tanara gimnasta.

„Cununia in sine a fost iesita din comun. Sotia lui Adrian umpluse biserica de flori si incepuse sa cante muzica. O veche traditie populara spune ca mirele sau mireasa se pot calca pe picior, si cine va calca va decide in casa. Eu l-am tot calcat pe picior si cand am facut-o pentru prima data m-a intrebat ce se intamplase. E prea tarziu, i-am soptit in gluma, de acum o sa am ultimul cuvant”, a mai spus Nadia, potrivit perfecte.ro