Radio Simplu

Silvana Riciu, mamica pentru a treia oara. Va fi…

Celebra cantareata de muzica populara, Silvana Riciu, este in culmea fericirii. Vedeta este insarcinata pentru a treia oara.

„Astazi am fost foarte fericita. Cei 39 de ani m-au gasit o femeie implinita, cu o familie minunata. Asta este tot ceea ce mi-am dorit vreodata. Iti multumesc, Doamne. Fetita se va numi Anastasia Maria. Am inceput amenajarile nu numai pentru camera in care va sta bebelusul impreuna cu noi, ci facem amenajari in tot apartamentul unde ne vom muta in vara”, a spus artista, insarcinata in cinci luni.

Silvana Riciu a avut nunta anul trecut cu Nicusor Ionita

Artista este casatorita cu interpretul Nicusor Ionita (34 de ani). Cei doi solisti s-au cunoscut in urma cu 13 ani, colaborand pe plan profesional. Din casnicia anterioara, solista mai are doi copii, pe Andrada si Luca.

Silvana Riciu si-a facut numeroase operatii estetice de remodelare a corpului, si-a pus chiar de doua ori implanturi cu silicon si a facut o rinoplastie, scrie Click

La doar un an de la divort, solista Silvana Riciu anul trecut cu Nicusor Ionita. Artista este posesoarea celor mai mari silicoane din folclorul romanesc si a devenit dependenta de clinicile de infrumusetare pentru a fi perfecta, dar si pentru a straluci pe scena.